Tuesday, December 28, 2010

ada kerja lagi tapi malas sangat nak buat. cemmana?

ng0meL by ummi
salam oLs~
 
> Haha nak seragamkan dengan wajah baru blog s0meL ni, kenalah intro pun blue kaler je kan? kan? <
 
 Xtually untuk yang nak tau semalam goverment tutup akaun untuk pembayaran tahun 2010. Tu yang aku balik lewat tu. Konon-konon nak settlekan kerja. Tapi kerja aku xtually xde kaitan secara langsung p0n dengan payment. Aku kerja balik tabir je. Standby kot2 duit tak cukup, aku la tukang cukupkan.. Korek2 mana bajet lebih2, tampung mana2 bajet tak cukup. Tapi alhamdulillah nampaknya so far ministry aku ok la, tak kritikal p0n. Tu yang last-last aku g0dek2 template baru untuk bl0g neh.
 
 > Amacam? Ok tak? <
 
Sila jawab ok, kalau tak.. better diam! Hahaha. Penat tau g0dek2 coding HTML tu nak juge bl0g  nampak canggih n x ketinggalan zaman cam bl0g len. Yang penting aku nak simple n tak semak. Tapi aku rasa header tu nak kena adjust balik la ka? Kasi up t0 date sikit la.. Yang aku puas hati, aku punya favicon, rama2 terbang tu n love kelip2 kat sidebar aku (nnti I wat tut0rial, ok). s0meL tak? Hmmm nantilah pasni aku curik time lagi, okeyh! So far ada banayak bl0g dah wat tut0rial pasal header, cuma aku xde masa je nak stadi lagi.

Huh, balik pada tajuk n3 kita pada tengahari ini, sebenarnya walaupun harini semua orang kat unit kewangan ni boleh rehatkan jari jemari dan otak masing2, tapi aku ada kerja.. banyak nak kena prepare untuk next year sebenarnya. Bukan tu je.. yang bajet tahun ni pun ada yang nak kena t0t0p2 lubang sebelum betul2 closed akaun tengah bulan depan.
 
> haiyyaaaa... malas t0l la di saat orang lain tengah rilEk2! <
 
 Tapi xpe.. akan aku kumpulkan kekuatan untuk habiskan hari ini dengan g0dek blog 0rg laen! Wahahahaha...
Eh... tak lah... mana b0leh, time kerja kena la kerja kan? Baru rezeki halal... ehem. S0, jap g lepas s0lat nak g AG. AG tu amende?  Takyah tahu pun xpe... 0ops! dah 2.05 ptg. Nanti st0ry2 lagi, oket!
 
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on December 28, 2010 said...

busy bebenor...hehehe...take care... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
VACATION 2010

sis shuhada on December 28, 2010 said...

@nabilah_2908:
biasala kan.. kalau tak xdela namanya kerja. t0l tak?

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog