Tuesday, July 6, 2010

yummy!

ng0meL by ummi
salam Readers~ 


Tiba-tiba tekak terasa nak makan coklat pulak. Ni sebab tengok 1 bar besar coklat cadbury atas meja dalam bilik boss la ni. Tak offer pun, tapi letak kasi semua orang nampak. :( Kan orang dah cakap-cakap.. huhuk.

So untuk melayan nafsu tekak, I mintak tolong pokcik baik hati I. Tapi tu lah, dia leh share pics je la kat sini, ye.

Coklat bentuk ketapi~

 Rumah coklat~

 Pergh! I pod pun dari coklat. siap ear-phone!~

untuk yang bercinta~

haha sape la niat nak letak kat kek bestday dia!~

 O'ooo. sila cuci mata sekarang~

Owh, baru teringat dalam ice-box (peti ais - ni bahasa family En Ahmad) ada lagi separuh bar kot... yummy! leh layan tekak betol2! Jom makan coklat!
.: kredit pics utk pokcik google n worth1000.

~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on July 06, 2010 said...

dlm locker sy ni..ada coklat gak..kalau dekat boleh sy bagi...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAH GUNA

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ on July 07, 2010 said...

pergh.. lafarfo tgk cokelat byk²..
sy kalo time peyet, kena stok cokelat byk²..
selera dtg mkn cokelat je...

sis shuhada on July 08, 2010 said...

@nabilah_2908:
hehe klu dekat eyh.

sis shuhada on July 08, 2010 said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥:
wahh coklat as pembuka selera ye?

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog