Thursday, July 29, 2010

kerm's craft 1st giveaway!

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Lama tak update blog. Harini sangat teruja nak join satu giveaway special dari Cik Kerm.  Ni 1st time tau Cik Kerm wat giveaway!


Dah lama aku follow blog Cik Kerm ni, sebenarnya. Dari Cik Kerm la aku banyak kenal craft dari Felt. Cik Kerm ni tak lokek elmu... Kalau merayau kat blog dia memang sangat rambang mata ok tengok hasil kerjatangan dia yang memang kreatif and kemas. Kalau u ols nak tau, aku pernah ode barang dari Cik Kerm ni. Sampai harini aku pakai and still cantik n kemas, ok. 

U ols tak payah susah nak design bagai nak cite kat dia apa yg u ols nak. Just bg sikit discription, tahula Cik Kerm buat bagi barang yang u ols ode tu cantek n menawan n lagi cantik dari yg u ols imagine, tau! 

Cik Kerm pandai wat keychain...


Pandai jahit pencil case..

Jahit jadi bantal pun pandai, oket..

Cuba tengok jahitan Cik Kerm.. kemas, kan?

Ha... ni pulak gambar Cik Kerm tengah rajin menjahit tempahan...
E, Cik Kerm.. dah melambung puji, jangan lupa pilih akak tau menang giveaway ni.. hehehe.  Semua gambar aku cilok dari Blog Cik Kerm. Dah mintak ijin dia dah.. hehehe.

Nak tau camno nak join n hadiah2 giveway Cik Kerm... jom KLIK SINI.


~jom klik sini~

9 lagi tambah ng0meL:

cik kerm on July 29, 2010 said...

akak...kerm sgt terharu nie...hehe thnks jgk kt akak sbb mempromot blog kerm nie..hehe anyway good luck tau..moga rezeki bersama akak!! hehe cayok2!!!

AngahSayang2314 on July 29, 2010 said...

eeee cantiknyerrrrr.. comel2 cute miutt la.... hehehe

nabilah_2908 on July 29, 2010 said...

good luck kak....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIMBANG

sis shuhada on July 30, 2010 said...

@cik kerm: tenkiu2 dear.. hope lucky la yer hehe.

sis shuhada on July 30, 2010 said...

@AngahSayang2314:
kiut miut kan? geram tau tgk hasil kerjatangan Cik Kerm tu..

sis shuhada on July 30, 2010 said...

@;nabilah_2908:
tq nabilah.. harap2 berjaya dapat kali ni hehe.

Josh on August 21, 2010 said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

diraja22 on August 22, 2010 said...

comel n colour pun ceria2..

SyUhAdA on October 05, 2010 said...

comel bantal tu~

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog