Tuesday, July 20, 2010

Kerja...

ng0meL by ummi
salam semua~ 

Berjaga dari pukul 5.00 pagi tadi.  Ingat nak settlekan kerja yang bawak balik petang semalam time malam. Tapi faham-fahamla aku ni mak kepada dua kanak-kanak comel yang sentiasa nakkan perhatian.. hehe. So tu yang terpaksa bangun awal tu.


Oh, terpaksa bawa balik sebab semalam En Ahmad xdapat balik awal nak amek budak2, jadi tugas aku la kena ambil diorang kan. Kerja tu pulak memang nak urgent pagi ni, bos nak tengok before bawa ke bos paling besar nak tengok pulak.  Jadi sebab tak sempat nak siapkan petang kat opis, aku bawa balik umah le.

Tapi seriously aku xtengok pun tadi. Pening dowh... semalam dah check berkali2 kali jugak sebenarnya. Kerja ni bos aku minta tolong check kan. Nak check bukan senang sebenarnya. Apa yang aku boleh buat, checkkan formula kat excel je la. Amaun semua aku hope colleague aku dah buat dengan betul. Kalau nak betul2 jugak, memang ambik masa sikit la. Tapi bos aku cakap kita dah xde masa... hadoi...

Ok... dah nak kena siap ke opis. Sambung kat opis la ye kerja-kerja tu. (:

p/s: benda dh siap, cuma tinggal nak double check je..


~jom klik sini~

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on July 20, 2010 said...

huhu...hope sempat siap kerja2 akk tu..
tawakal jer la... ;)

ke APA KATA HATI pulak,
HADIAH DI HARI PERKAHWINAN MU

sis shuhada on July 20, 2010 said...

@nabilah_2908:
Alhamdulillah akhirnya siap juge.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog