Thursday, July 8, 2010

berita sedih.

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Week ni I agak busy. Nak update 1 entry 1 hari pun xsempat. Tapi I trykan la eh semana yang mampu. Weee~
 
 As the whole world know that the result dah obvious... 
Germany kalah dengan Espaniola Por Favor 0-1.  

Hahaha aku xtengok pun match tu even En Ahmad dah kejut2 pukul 2.20pg tadi ajak tengok bola. Tak larat dowh, aku sangat banyak keje kat opis, jadi tenaga d opis harus aku jaga esok. Kalau tak mau hari-hari aku balik lambat sebab nak siapkan kerja, kan. Mana lagi nak layan ngantuk sebab berjaga nak tengok bola. Ni aku bangun kol 5 untuk sahur sok nak puasa pun dah kira ok la kan... sempat update status kat FB hehe. Sempat juga nak update blog.

 
Next match utk 3rd place WC 2010~
Tapi aku akan layan juge next match kot nak tengok germany dapat tak 3rd place. Bagi la support sikit kan. Lagipun weekend.. Leh la layan eyh hehe.
So untuk penyokong Spain, tahniah n good luck nanti. Team baju oren tu pun nampak boleh tahan juge nak rangkul bola emas tu, weih! [arghhh aku xtau nk ending entry ni camno. Tiba2 otak beku hehe] So, jumpa weekend ni, ok!

 

~jom klik sini~

6 lagi tambah ng0meL:

mummy_ayu on July 08, 2010 said...

layan gak bola yer..cayalah...!! kita sokong yg mana menang je..he he he

nabilah_2908 on July 08, 2010 said...

rajin tul akak layan bola...

sy tk layan sngt..just ambil tahu jer..pasukan mana..lwn mana..bape score..menang or kalah..

yer la...nnti bila org cite2..kita tau la juga..tkde la melopong jer kn..? hehehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
READ MORE

ibu_Arifa on July 08, 2010 said...

huhu..ingatkan sedih sebab apa? bola rupanyer.. hihihi

sis shuhada on July 14, 2010 said...

@mummy_ayu:
layan jugak le. tp xla fanatik hehe

sis shuhada on July 14, 2010 said...

@nabilah_2908:
haaa... ambil tahu tu yang penting, kan. lain2, layan je.. hehe.

sis shuhada on July 14, 2010 said...

@ibu_Arifa:
bola la...musim kan?
yang lain, insya-Allah hepi je.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog