Thursday, July 22, 2010

Aktiviti baru Princess Farah Sufiyyah

ng0meL by ummi
salam Readers~

My Princess Farah Sufiyyah dah makin besar. Alhamdulillah, walaupun minat sangat dengan Ultraman dan Ryukendo.. tapi jiwa gurly dia masih tebal.. hehe.

Jom tengok apa yang menyebabkan aku kata macam tu.. (:

~website free games 4 girls~

~cinderella's games~

~hair saloon game~

~cake making games~

Banyak gile game untuk girl kat sini. Hahaha mama dia pulak yg rambang mata. So far banyak juge yg Kakak boleh main sbb cara dia very simple; drag n drop je. Bagus juge untuk latihan jari2 Kakak guna touch pad laptop ni kan.

Ops, untuk anak lelaki? why don't u guys or mak2 semua kat luar sana tanya pokcik google. Taip je 'games for boys'... tahula pokcik tu nak listkan apa hehe.


p/s: jangan sampai terabai kerja lain sudah...


~jom klik sini~

8 lagi tambah ng0meL:

LyNn HaMzAh on July 22, 2010 said...

bestnyer tgk game nie...nanti nak buka bagi qistina main juga la...tq yer for the information...

nabilah_2908 on July 22, 2010 said...

hmm...mcm menarik jer..nk try tgk jp..silap2 sy yg kusyuk main kt situ nnti...hehehe..(^_^)

AMIR KOMENG on July 22, 2010 said...

hhmmmm...kawe lagi la,..... bukak CYBER CAFE,lepas anak balik sekolah/tadika turun ke kedai main game...sakit pala otak melayan anak2..yang abang pulak dah pandai taip sendiri..tapi taknak tolong adik taipkan...sekarang ni kurang sikit..maybe dah jemu agaknyer...
'drees up' game anak pompuan kawe suka...
abangnyer plak...game tembak2 ganaz2...'

sis shuhada on July 22, 2010 said...

@LyNn HaMzAh:
hmm jgn lepas ni ibu qistina pula yg leka main game! (:

sis shuhada on July 22, 2010 said...

@nabilah_2908:
betul3. akak pun dh lebih2 melekat kat dpn laptop huhuk.

sis shuhada on July 22, 2010 said...

@AMIR KOMENG:
haha seb baik ada cyber cafe, xlah nk berebut. Ni kat umah ada 1 bendalah tu ja.. jenuh!
haha harap afiQ nnti xjumpa game tembak ganas2 tu!

cik Nemo on July 22, 2010 said...

my cousin pon suke main game ni..:)

sis shuhada on July 23, 2010 said...

@cik Nemo:
hehe ngadap je la kan sbb banyak betul game nama main tu.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog