Tuesday, June 22, 2010

when we close to the nature

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Coti weekend, aku pun coti blogging la. Kat umah sekarang dah xsempat nak layan blog sangat dah. Kalau dulu paksa diri juge bangun tengah malam or bangun awal pagi layan blog, tapi sekarang ni sangat tak sempat dengan keletah afiQ yang buat aku penattt sangat n masa tido sangat penting untuk tidak dibazirkan begitu saja.

Ni nak update blog pun kena rushing je. Tapi harap tetap bermutu tinggi dan berkeunggulan macam biasa juge la eyh.
~pic someL dr Pokcik Guugle someL~

Jumaat aritu bawa budak berdua tu amek angin pagi (huhuk sekarang afiQ dah selsema.. running nose...). Yelah... pagi-pagi kan udara segar je.. kaler hijau pokok pun fresh je tengok, tak kira cuaca yang dingin je kan... ada chance.. bawa je diorang santai. Jom layan apa diorang buat kat luar umah tu.

~jumpe kucing~

 ~afiQ tunjuk berani~

~hehehe... "maoooo" afiQ panggil~

 ~kakak sayang cat... asik tanya "mana mama cat, mama ayah cat, cat tu nak g mana, kesian cat, cat lapar ke...bla bla bla"~

~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on June 22, 2010 said...

"maoooo...." hehehe..comel jer.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

sis shuhada on June 22, 2010 said...

nabilah_2908 : tulah, org cakap 'miawww', yang kuar dr mulut dia 'mawwwww' jugak!

purplish.pink on June 22, 2010 said...

diorang ni tak takut kucin ek. bagus2..

sis shuhada on June 22, 2010 said...

purplish.pink :
berani2 takut sebenarnya tp sbb comel agaknya, jadi dua-dua cam xcited je nak tengok dari dekat.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog