Friday, June 18, 2010

tag dari ema ibu imanina

ng0meL by ummi
salam Readers~

Aku kena tag oleh si EmmaCupcakes, ibu Imanina yang debom tu... Korang layan je la eh sebab panjang nak jawab soklan neh.

1.adakah anda rasa anda hot?
sikit pun tak. sejuk gile ofis ni. 
ehh.. i jawab tag after office hour, ok.
 
2. upload wallpaper yang anda gunakan skrg?

3. cerita pasal wallpaper tersebut
baru je tukar pagi tadi hehe. 
Saja carik gambar adik-beradik ni yang havoc sikit. 
Miss diorang huhuh.

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
ujung bulan lepas. 
Kakak ngadu dah lama tak makan bila tengok motor Dominos Pizza delivery lintas depan kereta hehe. 
So En Ahmad terus bawa makan Pizza!


5. lagu paling latest yang anda dengar?
Sebelum Cahaya by Letto

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni...
blogwalking

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
'Mama' oleh En Ahmad dan anak-anak


9. Siapakan orang no.1 kepada anda
kazen aku yang paling rapat
dari tecik sampai kawen n ada anak


10. katakan sesuatu kepada orang no.5..
ayu, sila wat tag ni dengan berhemah, ok.

11.no 3 ada hubungan dengan sape?
Irfan dan Balqis. Diorang tu anak-anak Jieda. kan? kan?

12.bagaimana dengan no.4 lak?
mama kepada Adam Rayyan

13.pesan kepada orang no.6
Good Luck join contest tu and jangan lupa jawab tag, ok. 

14. kata2 cinta tuk orang no.2
Acu!!! ai le biu so much sebab dapat 4 flat n bagi mak ayah proud of u!

15. adakah no 7 & no 8 mempunyai persamaan?
Yup. Selain blogger (of course..) 
blog diorang ni dua-dua ada daun canada (canadian leaves)

16. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.
1. Seorang isteri kepada Shamsor Abdullah, 
2. sorang ibu kepada Imanina Qaisara, 
3. seorang freelance make up artist, 
4. seorang fotografer sambilan
5. seorang makhluk Allah s.w.t yang kerdil di muka buminya...
semua aku amek kat intro blog Ema... hehehe.

17. perasaan anda masa buat tag ini..
kelam kabut 
sebab dah lambat nak amek anak-anak huhuhu.

18.adakah anda tau razman itu sengal?
hehehe razman mana? 
kalau razman ex-boyfriend kak Ina masa stadi dulu.. 
harus dia tu sengal gile! 
Tak suke dia.. huhuk.

19. gay or less?
Sapa? razman tu? 
lantak dia la... 
yang penting aku ngan darah daging kaum kerabat aku.. tak
eh... emo sbb razman pulak. haiyaaa!




~jom klik sini~

6 lagi tambah ng0meL:

White Girl on June 17, 2010 said...

Cute nye wallpaper tu ;)

siti nurkhijah on June 18, 2010 said...

huih! panjangnya tag ni...
oklah sat g aku buat sekurang-kurangnya ada jugak n3 terbaru..

cawan merah on June 18, 2010 said...

mwahaha.. thanks for the tagging. suke2

nabilah_2908 on June 19, 2010 said...

hidup lagi tag ni yer...sy pernh buat tag awl thn 2009 yg lepas...nama si Razman ni dh bersepah2..hehe.. :)

cantik wallpaper akk.. (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
20 THINGS ABOUT NABILAH

pawaka19 on June 23, 2010 said...

ckp pasal piza..lama tak makan piza..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pekerjaan Paling Cool Di Dunia"

sis shuhada on June 29, 2010 said...

@pawaka19:
makan piza lagi, jom!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog