Friday, June 11, 2010

Selamat Pengantin Baru Acik & Azly!

ng0meL by ummi
salam Readers~
 
Last weekend adik aku yg no.5 kawen. Sorila aku mmg xsempat nak war-warkan kat sini. Busy sangat dengan kerja hakiki hehe. Ni pun after amek cuti tambah 3 hari, kat ofis kembali busy.

So, kat sini nak share sikit gambar yg aku berjaya snap. Biasala kakak pengantin kan.. tak sempat nak posing sakan tambah lak ada sorang princess ultraman mushashi ryukendo and sorang hero yang sangat lasak nak kena layan.

Layan gambar, jom!

~me, Kakak n Acik(the pengantin) b4 g masjid~
~Acik wif her pengapit-Waniey and her adik ipar~

~after akad nikah, batal2 air sembahyang n gambar gediks si pengantin lelaki hahaha~

~ Acik dalam pakaian pengantin- peeewiitttt~
~ With Acu - our 'lil sister~

So...
SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK ACIK & AZLY
dah kawen, jangan gaduh macam dulu, ok! Gaduh2 manja boley.. hehehe

 


~jom klik sini~

6 lagi tambah ng0meL:

siti nurkhijah on June 11, 2010 said...

alah.. skit ja gambo..
aku suka la makeup dia..mak andam mana?
leh boking kot2 aku nak wat photoshot family..hehehe gedikX2

sis shuhada on June 11, 2010 said...

siti nurkhijah:
tu ja yg aku ado huhuk. tunggu gambar dr cameraman la.
mekap tu mmg kelasss, aku ckp! semua org ckp nmpk lain n santek!
nyah kat SP, kedai mana hg kena tanya kak sndiri la, wei.

nabilah_2908 on June 11, 2010 said...

wah...seronoknya kawin...bila la turn sy lak nih..huhu..

Selamat Pengantik Baru tuk Acik & Suami.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BABIES

sis shuhada on June 11, 2010 said...

nabilah_2908:
hehehe... tu la, bila time kita lom sampai asik tertanya je, bila dah sampai time tu.. asik tak percaya pulak! hehehe...

calon2 nya dh ada ke?

acik..nadiah said...

wakakaka...tq..
ijah: cun ke??hihihihi..natural la tu...
nnt aku buh gambaq azly tu ngan lembu..mcm 2 beradih dah...
kakda: dia tak buka blog hang, jgn risau...nnt aku bgtau, hang kata dia gediks...kahkahkah...gaduh tetap gaduh...aku nak menang gak..hahaha

sis shuhada on June 15, 2010 said...

acik..nadiah:
hehe tau dia xbukak blog ni.
suka ati ampa la.. gaduh2 nnti mai umah kda no.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog