Sunday, June 13, 2010

pernah dengar pasal Princess Ultraman Musashi Ryukendo?

ng0meL by ummi
salam Readers~
 
Korang pernah dengar pasal "Princess Ultraman Musashi Ryukendo" tak? Sebenarnya nak ikutkan nama tu panjang lagi tapi 4 patah perkataan tu je yang aku leh recall time ni hehe. Jom kita berkenalan dengan Si Penama itu, nak?
 
~Princess~
~Ultraman~
 
~musashi~
 
~ryukendo~
 
"Princess Ultraman Musashi Ryukendo" = Farah Sufiyyah
 
 
And ni antara collection yang si kakak ni ada;
 
~set stationary & books~

~princess books n beg~


~last not least... her writing skills!~


~jom klik sini~

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on June 13, 2010 said...

hehe...ok la tu kak..seimbang...if girly sngt pun rimas gak.. :)

cantik dress farah..(^_^)

sis shuhada on June 14, 2010 said...

nabilah_2908:
mula2 seimbang la, sekarang dh more tu boyish pulak especially dia suke sgt si musashi tu.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog