Thursday, June 24, 2010

NisaChoc Giveaway

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Kazen aku rajin join GA. Aku pun nak join sbb hadiah dia yummy!
Love Box - Praline Chocolate with filling ( 8 cavities)
Kalau you all nak tau, Praline ni ialah any benda manis (sweets) yang ada kacang (nuts) dan manisan (sugar syrup). 
So can u all imagine rupa dan rasanya? Dah kalau ada chocolate yang dalam dia ada kacang, disira pula dengan sugar syrup.... hmmmm.. yummy! 
sila angkat tangan sapa yang dah tertelan air liur!


Aik? takkan telan air liur je kot? jom layan GA. Sapa dapat kongsi ngan I, ok! heheh.
This giveway will be end on 8th July 2010
Klik SINI untuk ke GA NISA


~jom klik sini~

6 lagi tambah ng0meL:

ARC™ on June 24, 2010 said...

nanti akak dapat akak bagi kt saye yeeee :P

sis shuhada on June 24, 2010 said...

ARC™ :
hahaha nak kena pos ke NZ ke? xjumpa la coklat tu, tinggal nuts je nanti.

nabilah_2908 on June 24, 2010 said...

wee....choclt...good luck kak.... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEROPOK LEKOR

sis shuhada on June 24, 2010 said...

nabilah_2908 :
sedapnya yummy!
klu xdpt pun p carik sndiri la hehehe.

Yuni Aisyah on June 24, 2010 said...

smg berjaya..kalo mng best nie..hehe

sis shuhada on June 25, 2010 said...

Yuni Aisyah :
tenkiu2. dengan harapan menggunung nak le lucky hendaknye!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog