Thursday, June 3, 2010

jaga-jaga.. turn aku pulak nak komen!

ng0meL by ummi
salam Readers~. 

Hahaha ntah apa tak dah kena ngan aku ni... malam ni rasa cam xleh tido pulak. Apalagi... dah laaaaaama gile tak blogwalking. Teringat pulak janji aritu nak reply blogwalking time aku rest blogging jap. Pas layan tag dari kazen aku, check balik shoutbox.
 
Page after page.... semua aku bukak.


Dah penuh berbaris dah haa kat atas tu tunggu turn aku nak baca entry satu persatu. Kalau dulu aku masuk and bagi salam kat Cbox diorang je and kalau komen entry pun aku pilih2, kali ni aku nak komen kat semua blog yang aku terjah malam ni. Ha.... sejarah kan?

Sambil berbekalkan milo secawan, roti gardenia Breakthru dan belen nasi goreng cina awal malam tadi, misi terjah n komen entry bermula. Layan ye...

~jom klik sini~

6 lagi tambah ng0meL:

A D I A on June 03, 2010 said...

ingat nak ikut style shuhada la rest blogging tspi tetap teruskan blogwalking. tapi once dah cuti mmg tak on tenet dah kan hehe.

sis shuhada on June 03, 2010 said...

@ A D I A:
hehe tau xpe. tp slalu klu sempat pun jwb komen kat blog sndiri je la.

time rest tu maintain schedule post jugak hahak.

MOHD AMIR MORAD on June 03, 2010 said...

ni aku nak tumpang buat sejarah la ni....

http://amirkomeng.blogspot.com/

sis shuhada on June 03, 2010 said...

@MOHD AMIR MORAD:
jom saling komen mengomen wat sejarah sendiri k.

Lan Bingka on June 04, 2010 said...

misi yg hebat..;)

sis shuhada on June 04, 2010 said...

@Lan Bingka :
hehehe bukan slalu dapat chance pon

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog