Monday, June 28, 2010

i am a nice blogger and i have prove!

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Tajuk entry kita pada hari ini agak meninggi diri sikit ok, tapi tu la hakikatnya. I have prove and I'll prove it to u, oraittt!! So, camno nak prove? Hehehe of coursela dengan tanya orang lain kan? Kalau sendiri nak bagi statement macam tu, nanti dikata masuk lif tekan sendiri walaupun hakikatnya itu dah jadi lumrah. Bukan senang orang nak puji-puji U, baik sendiri mengaku kelebihan yang ada pada diri sendiri, tol tak?

Aiseh.. panjang intro hehe. Ni hah, dapat award lagi.. yela, award kan satu pengiktirafan yang boleh dijadikan prove untuk statement aku kat atas tadi tu kan. And.. award kali ni datangnya dari Dawy
Tenkiu dawy, even kenal u baru sebentar cuma and hanya dalam alam maya ni (ecewahhh) tapi I tau U pandai judge I kan? kan? Sila angguk kepala.  
 

Aiseh, ada soklan neh. Ala2 menang award kat Anugerah Blogger and diterjah dibelakang stage pulak! Adoyai perasannn.  Layan je la eh.

 1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini ? 
sejuk bangetttt pagi ni! Hujan lebat!

2. Apakah nama samaran anda ? 
nama samaran? kat luar xde, kat dlm blog Sis Somel or Sis Shuhada (samaran ke tu)

3. Berikan tiga orang yang anda sayang .
En Ahmad, my beautiful princess Ultraman Farah Sufiyyah and my ensyem hero Ahmad afiQ

4. Panggilan untuk si dia .
si dia? En Ahmad i panggil ayah n sayang

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa .
sorang lagi baby girl! hahaha boleh ke minta.

6. Blog manakah yang anda suka lawati ?
hehe blog yang i suke lawat of coursela yang ada dlm bloglist i 
tapi ada banyak lagi blog yang i suke lawat, sebenarnya
i paling suke yang ada tutorial, tips and entry dia best!

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda .



~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

Lan Bingka on June 28, 2010 said...

thanks bagi award & tag kat saya..:)

nabilah_2908 on June 28, 2010 said...

wah..akk dpt award lagi..? tahniah...hehe.. :)

blog ni mmg nice pun.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLUEBERRY CHEESE TART

sis shuhada on June 28, 2010 said...

Lan Bingka :
sama2. sharing is caring, kan?

sis shuhada on June 28, 2010 said...

@nabilah_2908:
tenkiu3. nabilah pun banyak dpt juge kan?
so dh terlanjur ni, sudi2lah ambil dari akak pula ye (:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog