Thursday, June 17, 2010

How Addicted to Blogging Are You?

ng0meL by ummi
salam Readers~

Jengok blog nabilah tadi... blog wajib aku jengok tiap-tiap hari hehe. Terpanggil lak nak try jawab kuiz yang dia syorkan. Gedebuk gedebak jawab 14 soklan menduga fikiran, taraaaaa... inilah hasilnya!



84% tu melampau tak bila selalu je cakap busy ngan kerja, busy ngan family, busy ngan anak-anak...?

masih tak ngaku.. Hehehe... yang aku tau, hari-hari mau update kasi cerita.. Seronok-seronok je pun, janji hati cam puas je bila dapat buat even 1 entry je satu hari. Apa lagi bila fikir sapa datang jengah blog, sapa dah tinggal jejak, apa cerita blogger-blogger lain.. tu yang buatkan aku nak selalu jengah blog. Addicted ke hah?



hahaha aku ngaku. aku ngaku. Ok, untuk kengkawan yang nak try test power tahap mana korang ngan dunia blogging ni, jangan malu jangan segan klik kat bawah ni, ok. Pastu kita share2 story.

How Addicted to Blogging Are You?





~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on June 17, 2010 said...

hehehehe...84 tu..masih boleh diselamatkan lagi...(^_^)

~ataicha~ on June 17, 2010 said...

masih bleh diselamatkan...

sis shuhada on June 17, 2010 said...

nabilah_2908 :
hahaha perkataan addic tu yang bahaya kan?

harapnye selamat la..

sis shuhada on June 17, 2010 said...

~ataicha~ :
hehehe... yang teruk kalau gred A tu kan? 95% ke atas!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog