Saturday, June 12, 2010

he is soooo..... (let's just watch and comment!)

ng0meL by ummi
salam Readers~
 
Hi guys. Busy mod this week. Just a quick n short update.

Ahmad afiQ dah masuk 1 tahun 5 bulan umo dia. Ni antara latest pics yang aku sempat amek. Layan…

~time dia dok diam dalam masjid time akad nikah Acu n Uncle Azly~
 
 ~join Kakak n Atirah - their 2nd cousin main panjat2 time hari kenduri~
 
 
~tada... ni gambar latest 2 hari lepas. tengok apa dia buat? mau gugur jantung aku~
 
 
~sudahnya bila dah sampai ke atas sana, si ayah terpaksa masuk campur. His aimed : the curtain's railing!~
 
 
~tapi apa pun... dalam hati ada taman orang cakap; bila sos tepercik dan tertepek selambak kat tangan tu tau pulak nangis sebab geli! hahaha~
 

~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on June 12, 2010 said...

hehe...cute jer hero akk ni..

tapi bab panjat memanjat tu...risau gak..buatnya org tak persan..huhu..

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA RASA KU INI RASA MU

Lan Bingka on June 13, 2010 said...

dia ingat sos tu darah kot..;p

sis shuhada on June 14, 2010 said...

nabilah_2908:
alhamdulillah so far apa dia nk buat, dia tunggu ada saksi.. hehehe

hopefully xdela dia nk berani panjant senyap2 eyyy. ngeri!

sis shuhada on June 14, 2010 said...

Lan Bingka:
agaknya la kan sebab tu nangis bukan main sedih lg huhuk.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog