Thursday, June 3, 2010

Give Away "Cayang Ibu"

ng0meL by ummi
salam Readers~

Lama gile tak join GiveAway ni. Disebabkan dah kena tag oleh my cousin and kebetulan pulak si Emma ni officemate (lain department) aku *eh, highlight pulak.. jom kita try luck ye!

 ~the judges: Si Bam-Bam Imanina ngan Ibu dia, Emma~

N here goes my lucky pic!~
Gambar ni aku ngan Mr AfiQ son kat hotel time ikut En Ahmad keje.
Ni masa bekfast; makan kat otel memang best tapi makan dgn Mr AfiQ son...kena banyak bersabar! hehe.
Antara my fav pic dengan AfiQ coz dia pandang camera cam gerammm je tengok muke dia.
Kan? Kan? *baik ngaku! Ehehehe...

Ooops, Imanina pun comey gaks. Nanti leh kenal2 abang AfiQ ye. Pis! (^.~)

Haaa yang bestnya pasal GiveAway ni, u ols yang aku senaraikan kat bawah... tolong la pelissss join kontest ni ye sebab aku dengan rasminya TAG korang. Weee~


Untuk keterangan lanjut sila kelik laman web INI (blog EMMA) ye *ayat iklan wee~


~jom klik sini~

8 lagi tambah ng0meL:

ibu_Arifa on June 03, 2010 said...

huhu..terima kasih kerana ingat nak tag saya..nnt saya join yer..
muahhs utk AfiQ yer nnt :*

sis shuhada on June 03, 2010 said...

@ibu_Arifa: sama2.
muahhs gak untuk arifa someL. hik.

nabilah_2908 on June 03, 2010 said...

thanks kak...(^_^)

erm....sy tak minat nak tayang muka....erm....kalau sy skip TAG ni boleh tak kakak..?(*_*)

sis shuhada on June 03, 2010 said...

@nabilah_2908:

owh, i understand..
boleh je. tiada paksaan pun. tp klu baik hati nak wat tag tu... tag lg 5 orang lain, boleh juge..

kita ramaikan majlis! hehe

siti nurkhijah on June 03, 2010 said...

laa... hang kenai rupanya tuan punya Give away ni..

sis shuhada on June 03, 2010 said...

@ siti nurkhijah:
hahaha tu la pasai... takpa2 aku layan jaa

Emacupcake on June 04, 2010 said...

tenkiu kak shuhada sbb joint GA ema & imanina..of coz la abang afiq cumel...imanina pun tertawan..keke

sis shuhada on June 04, 2010 said...

@Emacupcake:
ngeh3. kem salam penyet2 kat Imanina, ok.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog