Monday, June 28, 2010

Follower aku dari German?

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Ahad. Tengok follower aku bertambah lagi. Alhamdulillah. Harap U all follow becoz blog ni memang worth it to follow la eyh. So far aku xde niat lagi nak paksa-paksa orang follow blog picisan wahhh ayat! neh.

Ok, yang nak ditonjolkan kat sini ialah follower aku yang ke-245 ni. Tengok muka sikit...


Lain dari lain je ni. Manala tahu kot-kot sapa tepek muka pemain bola sepak German ke.. hehehe... So, aku nak siasat sikit lah.


Haaaa.. kan dah syak lain dari yang lain? Jom tanya POKCIK GOOGLE. Kot-kot dia kenai?


Uncle Frank! Wahhh bajet uncle gitu. After godek2 guna  Google , confirm web ni dari German! Wahhhh tak kisah la dari mana datangnya visitor or follower blog ni janji niatnya baik. Betol?

p/s: web ni untuk kucing uncle Frank tu nama dia Gugi. Comel kucing to. Mawww! hehe



~jom klik sini~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog