Wednesday, June 30, 2010

[entry riak] award ni aku sorang je yang punya

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Tengok ni.. tengok ni... aku follower ke 100 blog MUNIRAH a.k.a MOON!

 
Saja aku bagitau dia kat shotbox dia hehe. Sekali pagi Isnin buka blog, tengok dia pula jerit kat shoubox aku untuk amek award. Award lagi? Haaa tapi sebenarnya award ni lain dari lain.. memang senyum lebar aku and terharu jugak la kan bila dia cakap memang special untuk aku sorang je. Ok, nak ke tengok rupa awardnya? Tadaaaaaaa...

 Somel kan?

U all mesti nak tahu kan kenapa aku suke nak follow blog dia? Sebab blog dia memang somel. Kiut2 gitu. Simple dengan background kaler putih, header family kartun ceria n colourful and also ada tapak kaki kucing yang colourful as frame blog tu.

 
Memang somel! And bukan tu je, ok. So far aku tengok isi post dia pun everage ok, xde la yang syok sendiri..  yang best; paling best.. siap ada special post untuk aku, ok! her 100th follower!

pendek kata memang worth di follow! sila kelik gambar2 untuk jadi follower ke blog moon!


~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

Sang Karipap on June 30, 2010 said...

Tahniah! Follower ke 100..hehehe. Dapat award lagik..keh3

HonEyBuNNy on June 30, 2010 said...

wahhh..ciap ada award lagi..bertuah follower tu..ehhe

sis shuhada on June 30, 2010 said...

@Sang Karipap:
tu la pasal.. jgn jeles! aiseh.

sis shuhada on June 30, 2010 said...

@HonEyBuNNy:
haha follower tu ialah I, ok!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog