Tuesday, June 29, 2010

durian oh! durian

ng0meL by ummi
salam Readers~ 


Saja nak bagitau korang, sempena musim durian yang makin meriah kat Malaysia sekarang ni.. aku dengan rasminya telah makan 5 ulas durian! Sedap wooo. Sangat teringin nak g amek lagi kat dapor tu tapi takut pulak afiQ panas. Tu pun En Ahmad beli sikit je. Huhuk.

Aku makan, afiQ yang panas? Yelah... aku kan masih BF dia even dah tak fully. afiQ ni apa yang aku makan selalunya akan efek kat dia. Contoh kalau aku makan pedas sangat, nanti dia yang akan sakit perut and cir bir. Kesian kan? Kalau aku makan food yang 'berangin' macam nangka ke.. nanti dia akan kembung perut. Sian... dah la kecik lagi. Pasal aku, dia pun dapat susah.

Aku? Aku ok je pulak. Nape eyh? Ada sapa2 leh tlg jawab? Ni nak g dapor lagi ni hehe. Benda ada xleh nak tahan la...


~jom klik sini~

10 lagi tambah ng0meL:

A D I A on June 29, 2010 said...

owh if that the cas, lepas makan pedas or makan durian tu minum air byk2. ke tak menjadi gak?

dayna on June 29, 2010 said...

kesian kat anak ibu kena pantang sikit..pantang tengok pon tak jd gak...huhu aku pon cmtu dulu2.

sis shuhada on June 29, 2010 said...

@A D I A:
minum air banyak2. owait3 nanti akn d aplikasikan. kira cover kepedasan or kepanasan la kan? kan?

sis shuhada on June 29, 2010 said...

@dayna:
tu la pasal, xdenya nk pantang tengok tul x?

nabilah_2908 on June 29, 2010 said...

oh..sy pun peminat durian...baru semalam kenduri 8 biji durian secara berjemaah dgn family trcinta..hehehe.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
CICAK I HEA*T YOU

ARC™ on June 29, 2010 said...

grrrrrrrrrr...duriannnnnnnnn

p/s: akak, berat gile blog ni nape?"

sis shuhada on June 29, 2010 said...

@nabilah_2908:
halaa terinagt dulu2 beli berbiji2 n semua 1 family dok keliling buah xsabar tunggu ayah tolong bukakan.

sekarang, semua dlm family kecik akak xhantu durian, akak sorang je kalau makan pun..

sis shuhada on June 29, 2010 said...

@ARC™:
haha kat NZ mesti xde kan? kan?

p/s: berattt? nnti akak check, ok!

fiD on June 30, 2010 said...

hehe,, rumahku byk durian juge, so sampai jemu dah...

sis shuhada on June 30, 2010 said...

@fiD: dh bnyk sgt depan mata smpai jemu..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog