Thursday, June 24, 2010

BESTEST BLOG AWARD

ng0meL by ummi
salam Readers~
1st of all.. ada ke word 'BESTEST'? Ni kalau dengan cekgu English kat Astro TViQ tu mau tiba2 dia muncul kat monitor pc ni sound.
Tapi dah memandangkan hakikatnya aku blog aku dah diberi award 'BESTEST BLOG' oleh Princess Kelly Liu Eun Zi si peminat Purple and Pink, maka aku terima je seadanya. Tenkiu3 dear Eunzi!


And ingat terima award tu amek gitu-gitu je ke? Kena layan soklan dulu ok.
~ Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni:
 

Bagaimana lagi nak SIS puji u aa. 
U Muka manyak comei macam itu awek2 Korea yang pande cakap Melayu.
Ni U dah bagi ini award pada SIS, U lagiiiiii bertambah comei! hik hik.
Tenkiu, dear!
 



~ Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
10 blogger yang blog dia best? kena carik dulu ni.
Nantikan announcement kat Shoutbox memasing, ok!

~ Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ni
Nanti SIS bgtau la ye. 
Don't wori, yang layak seharusnya dapat, ok!

~ Bagaimana anda boleh digelar blog yang best n great
uiks. Blog yang best dan great or blogger yang best n great? 
Ke... dua-dua?
Blog: biasa je tapi kalau Eunzi nampak best, I accept je. keh3
Blogger: hahaha... tak tau.

~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on June 24, 2010 said...

congrats kak... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEROPOK LEKOR

sis shuhada on June 24, 2010 said...

nabilah_2908 :
tenkiu3.
orang bagi, kita tepek kan lah ye.

White Girl on June 24, 2010 said...

C0ngrates :)

sis shuhada on June 25, 2010 said...

White Girl :
tenkiu dear (:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog