Wednesday, June 16, 2010

akhirnya masalah problem aku selesai.

ng0meL by ummi
salam Readers~ 

Sepanjang setengah tahun ni aku suffer masalah kelembapan PC aku kat ofis. Tu yang aku malas semacam je nak wat kerja (hadoi, alasan melampau!)  Tapi aku sabar je buat semua kerja biar macam siput pun xpe.
Last week, makin teruk bila printer pulak wat hal. Kali ni dah tamat riwayat dah si printer yang banyak berjasa tu, xboleh nak diselamatkan lagi huhuk. So, dengan PC yang lembab, printer yang dah diangkot pergi, maka aku adalah patah tangan dan terseliuh jari jemari nak wat kerja kat ofis. Lagi-lagi alasan karut marut.

Last-last, aku panggil budak IT, soh angkut jugak CPU aku kasi licin sikit senang nak blogging buat kerja. Dah alang-alang juga aku nak coti x-tra 3 hari... sempat la dia godek2 apa patut.

Sekali... dibantainya sampai seminggu! Tapi xpe, aku relax je sebab ada banyak pc lain leh guna update blog n berFB wat kerja.
And today... tadaaaa!!! CPU aku dihantar balik ke tempat asalnya n wallah! Laju siottt... hepi je aku blogwalking & berFB wat kerja. Hope esok laju buaiku laju dan laju lagi ok. Esok banyak kerja dok tunggu... huhuk.


Dan yang penting, esok aku exam B.I.T.K untuk kali ke berapa ntah..  
Wish me luck, ok.


~jom klik sini~

10 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on June 16, 2010 said...

kalau nk kekalkan kelajuan PC...akk rajin2 buat disk defragmenter.. :)

tuk xm...good luck yupp...(^_^)

siti nurkhijah on June 16, 2010 said...

hahaha... ada ati jgk hang amik bitk no.
Aku dah malas dah nak amik... tak lepas2
BTW GOOD LUCK!

ibu_Arifa on June 16, 2010 said...

huhu..good luck yer untuk exam esok.

sis shuhada on June 16, 2010 said...

nabilah_2908 :
ohoo... nanti leh try. thanx dear!

sis shuhada on June 16, 2010 said...

siti nurkhijah :
amek sbb semua org kat sini amek. lalala.

sis shuhada on June 16, 2010 said...

ibu_Arifa :
tq2.. dah selesai dah ni.. hehe.

Lan Bingka on June 16, 2010 said...

lepas ni jaga pc elok2 ye..

AMIR KOMENG on June 16, 2010 said...

Tu..mamat tu..kalau aku sentap seluar dier,kompom londeh...

sis shuhada on June 16, 2010 said...

Lan Bingka :
insya-Allah harus jg elok2..

sis shuhada on June 16, 2010 said...

AMIR KOMENG :
hahaha yang tu dia nak komen.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog