Wednesday, June 23, 2010

20 things about Sis Shuhada

ng0meL by ummi
salam Readers~


Entry layan TAG lagi. Kita berselang-seli la eyh entry cite2 perah otak dengan entry TAG mengeTAG ni. 

Kali ni di TAG oleh Nabilah pula.

1.    Sometimes BW pakai nama Sis Somel – bawa nama blog hehe.

2.    Start blogging since 2008 dengan friendster blog then baru join blogspot.

3.    Tak suke words tapi love numbers. Cuma dalam blog, layan je.
4.    Nak tambah berat badan, tapi malas nak makan.
5.    Suke benda yang fancy-fancy dan kiut-kiut dan somel-somel
6.    Kakak yang sulong tapi sampai sekarang even dah ada anak 2 tapi still bergantung pada adik-adik *bajet anak manje la ni
7.    Bila marah tau nak lari n nangis je
8.    Bila hujan, mula teringat mak, ayah, teringat yang sedih-sedih, nak nangis
9.    Suke gile lagu Nubhan – Ada Untukmu. Rasa macam berhantu je bila dengar.
10.    Dulu sangat suke gigit kuku tapi since kena tegur dengan sorang abang yang rupanya hari-hari dok tengok gelagat ‘tak somel’ tu, terus stop immediately.
11.    Teringin nak kerintingkan rambut tapi xberani takut burok.
12.    Dulu minat Liverpool sebab ada Steve Mcmanaman and sanggup belanja banyak beli magazine bola yang dijual dalam pound!
13.    Fobia dengan tempat/keadaan tertutup. Rasa macam nafas xcukup je.
14.    Tak suke lipas!!!
15.    Tak boleh tengok / dengar cerita hantu, nanti malam mesti susah nak tido.
16.    I’m saggitarian yang monkey yang fire – sangat kuat jeoluos!
17.    Sangat nak berenti kerja dan buka bisnes sendiri cuma keadaan masih tak izinkan
18.    Masa sekolah rendah kawan-kawan panggil ‘ketua lanun!’- ntah kenapa
19.    Sampai sekarang tak pandai iron baju huhuhuhu
20.    Bila bangun susah nak duduk, bila duduk malas nak bangun.

Oraittt, siappp! Penat wooo nak pikkir 20 perkara. And lagi penat nak TAG lagi 20 orang! Hmmm… list2 kat bawah ni *tak sampai 20 ok, xlarat dowh! yang I dah bgtau kat shoutbox, sila selesaikan tugasan, ok. Pis!





~jom klik sini~

19 lagi tambah ng0meL:

cik panadol on June 23, 2010 said...

haha suke gigit kuku?nape benti..takde geng la sy cmni...sy suke gigit kuku gak sampai skrg...paling selalu wat time tgk drive hehe....

nabilah_2908 on June 23, 2010 said...

thnks kak cz sudi melayan tag dr sy.. hehee.. :)

opss...bila hujan teringt perkara yg sedih2...ha..sekarg ni dh mula musim hujan..akk jgn la tgk hujan yupp...tkmo sedih2.. :)

sis shuhada on June 23, 2010 said...

cik panadol :
mana tak berenti, cik abg tu siap warning
"kalau abg nampak lg adik gigit kuku, abg tampar muka SOMEL tu!"

sis shuhada on June 23, 2010 said...

nabilah_2908 :
huhuk hujan kali ni nagis selalu la sbb idung pun tengah berair ni.. eh, ada kaitan ke?

liyana aziz on June 23, 2010 said...

hello, tq sudah tag yana.. yana dah penah bt..

http://liyanaziz.blogspot.com/2010/06/20-things-about-yana.html

sis shuhada on June 23, 2010 said...

liyana aziz :
hehehe. no prob. nnti sis g jengok, ok.

mimi on June 23, 2010 said...

salam...singgah ptg rabu....disini

aKuSayangKo on June 23, 2010 said...

cane nak amik tag neh? tulunnnnnnnnnnnn
idonooooooo......... (> <)

♥PrinCeSs KellY Eun♥ on June 23, 2010 said...

thnks sis...n nak pass award kat sis sekali...tgk kat jerit box yea..hehehe

Dawy on June 24, 2010 said...

thankss !
dawy amik eh ?
:)

ibu_Arifa on June 24, 2010 said...

wah..kena tag yer..akan ku siapkan segera nih..terima kasih sis.

sis shuhada on June 24, 2010 said...

aKuSayangKo :
hehe akak dh bgtau kat shotbox u camno nak amek hehehe.

sis shuhada on June 24, 2010 said...

♥PrinCeSs KellY Eun♥ :
award? ni kena g amek cpt ni. TQ3.

sis shuhada on June 24, 2010 said...

Dawy , ibu_Arifa :
yesss. siapkan tugasan anda ye. kalau tip top, nanti akak tag u all lg! wee~

RaMa2UnGU on June 24, 2010 said...

erks?? kite pun ade??
hehe..insyaallah nnt i buat k..

sis shuhada on June 24, 2010 said...

RaMa2UnGU :
harusla ada klu dh antara pengunjung setia blog ni hehe.

siti nurkhijah on June 24, 2010 said...

selain gigit kuku aku rasa ang ada satu lagi tabiat yg bkaitan ngan rambut....hehehe

sis shuhada on June 24, 2010 said...

siti nurkhijah :
haaa? wey, apa wey?
kalau bab cabut rambut pun... sama kot, dulu la, sekarang no more.
xdan cabut, dia luluh sndiri! hehehe.

wei, hang klu xwat TAG ni lagi, sila buat ok. satg aku boh nama hang. hehehehehe.

PiNk ButTeRfLy on June 26, 2010 said...

thanks so much dear!!

i buat this tag asap n inform u lepas siap. =)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog