Tuesday, May 25, 2010

turn aku pulak

ng0meL by ummi
salam

Krakkkk... krakkkkk... (senaman jari jemari)

Uihhhh dah lama benoo aku tak ngarang kat kotak ni. Hoye2, I'm back! And kali ni aku bawak cite pasal aku pulak. Ha.... selama ni dalam blog sendiri ni kalau tak cite tepi kain orang lain, cite tepi gaun atau seluar anak-anak je kan. Ni turn aku pulak la nak inter-frame kat blog sendiri wehh..

Ececehhh apala yang aku nak cite eh? Saspen kan? Sebenarnya nak share cite2 katun yang aku suke jek hahak. Jom layan...

1. Pucca... comel weih katun n character dia. Bukan tu je, watak lain2 pun kelakar n sempoi habis!

2. Oggy and the cokroaches. Lawak bangang and sengal. Tapi memang patut layan, ok.


3. Shaun the Sheep. Hahaha... tengok gambar, layan cite. Innocent, siott.


Ada lagi 1 cite katun yg aku saaaangat suke tp aku lupa pulak tajuk dia. Ala2 Oggy jugak. Kisah 4 eko alien yang terperangkap kat bumi and try nak carik jalan balik. Dok lepak kat 1 umah tapi diorang selalu diganggu oleh manusia. So nak cover line yang diorang tu alien, diorang akan menyamar tukar2 rupa jadi manusia tp mmg kelakar ah cite t. Haiyya... camno leh tak ingat pun aku tak ingat huh.

Ok guys, itu je kali ni. Aku still busy dengan tugas hakiki and will try my best untuk support blog sendiri and kawan2 blogger lain, ok. Till then, jgn lupe check cite2 yang aku senarai kat atas tu.. heheheh.


~jom klik sini~

11 lagi tambah ng0meL:

Call T on May 25, 2010 said...

citer Oggy the best hahaha..

nabilah_2908 on May 25, 2010 said...

ramai juga org dewasa yg suka tgk cartoon..ingt sy sorng jer...huhuhu..

my mom selalu bising..

" dah tua bangka pun mengadap kartun.."

see....ramai tau yg masih lagi minta tgk kattun..huhu..

sy suka gak tgk cite pucca..cute giler...dok terkejar-kejar si garu yg tkde hati n perasaan tu...hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KELEDEK MANIS

siti nurkhijah on May 25, 2010 said...

aku suka kampung boy..
tp kena layan chanel 613 tiap2 ari tp baguih jgk dari dulu suka tgk hagemaru yang tah apa2..
byk gak yg dia blajaq dari kartun disney...

siti nurkhijah on May 25, 2010 said...

satu lagik..
tlg vote nurenn
http://naufalnnureen.blogspot.com/2010/05/tolong-vote-boleh.html

✿ shuhada on May 25, 2010 said...

Call T: ya betul! tp klu dpt tgk yg alien lg 1 tu.. ala2 oggy gak la. best!

✿ shuhada on May 25, 2010 said...

nabilah_2908: hahaha cuba ajak mak lyn sekali 2. ntah2 dia tumpang sekaki.

nk try, ajak tgk cite PINGU... yg tu oldies layan weee~

✿ shuhada on May 25, 2010 said...

siti nurkhijah: hehehe tu tahap tinggi la tgk kampung boy.

oret2 nnti I vote, ok.

MOHD AMIR MORAD on May 26, 2010 said...

Hakku pun dah lama tak senaman jari-jemari ni...

praakkk...prakkk...krakkk...praakkk...krraaaakkk...pprraaakkkk...praaaakkkk...pak....ktak....kraaattkkkk...
habis semua jari-jemari orang pun aku senam...

http://amirkomeng.blogspot.com/

gooseberries on May 26, 2010 said...

haha..taw2 cte alien tue. tp x twu tajuk. klakar la cter tue. cter oggy pon best.. suka sgt2.. =))

✿ shuhada on May 27, 2010 said...

MOHD AMIR MORAD: semacam je bnyi, jgn sampai patah dah le!

✿ shuhada on May 27, 2010 said...

gooseberries: hala... best kan cite tu? sapala yg ingat nama dia..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog