Wednesday, May 5, 2010

tag dari Hafiza

ng0meL by ummi
salam ✿.

Ntah bile la si Fiza ni tag aku. Dah lama tak layan blog, sekali tgk dah kena tag. So, aku layan..

1.Go to your photo files… Select the 8th photo folder.
( kalau takde sampai 8 folder..pada first folder pun ok gak..)
 
 
 2.Select the 8th photo in that folder.
(kalau takde sampai 8 gambar..cari la gambar yang terakhir..)

3. Post that photo along with the story behind it.

Ini gambar anak I yang sulung. Farah Sufiyyah nama dia. Time ni umo dia campur tolak darab bahagi sama dengan setahun 7 bulan.  Ni masa kat food court SOGO. Dia suke dapat tgk ikan2 kat dalam sana tu. Makan kat area situ ok gak dapat sejuk air terjun. Cuma tetiba rasa cam... bersih ke eh, air terjun tu? Hehehe.. Kakak ni amek gambar susah nak senyum, cenggitu la muka dia. Tapi someL kan? Macam mama dia. Hahaha jom angguk beramai2.

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!
  Hmm oleh kerana dah ramai yang dah kena tag including adek aku sendiri.. sob2 maka dengan itu aku tagkan sapa2 je yang baca ni and yang belum penah seomo idup wat TAG. Hah.. boleh kan? Selamat2...

(◕‿◕)
~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on May 05, 2010 said...

yupp...cute jer dia..

lama dh sy tk mnjejakkan kaki kt sogo..huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOTA CINTA PART 6

H.A.F.I.Z.A on May 06, 2010 said...

Thanks akak!
Sebab lama tak layan blog la saya tag kan akak! hehehhee..
anyways thanks yer..boleh tag lagi la lepas ni. hehehehe :)

✿ shuhada on May 06, 2010 said...

nabilah_2908: dulu dia debab, lama2 dh mcm mama dia dah huhuhu.

i pon rindu sogo!

✿ shuhada on May 06, 2010 said...

H.A.F.I.Z.A: pandai U! boleh je tp jgn la yg panjang2, xlarat den nak pikio jwpn hehhe

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog