Friday, May 7, 2010

tag berangan dengan duit 2juta

ng0meL by ummi
salam.

I kena jwb tag dr kazen I. Orang memberi, kita membalas balik la kan. Weee~ *tapi jgn mare aaa aku ubahsuai sikit arahan dia ngeh3 tp maksud maseh sama.

 Tag kali ni pasal duit kepuk-kepuk 2 juta ditangan anda! Tapi... berangan jela.

1. sapa yg baik ati antor tag ni
kazen aku, siti nurkhijah

2.tag kwn2 yg semestinya akan layan berangan bersama
ish, bab ni lemah sikit. kang ramai2 berangan ngan aku, sapa nk dok wat keja? Bagi aku sorang je la eyh dok berangan ni.. hua hua hua!


3.dah tag,g jenjalan war war kan kat kwn yg korang nak bg 2 juta kat dorng
xmo... aku tamak!

4.Apa agaknya angan angan korang tu?
1. clearkan hat tolak2 lam payslip
- loan PTPTN
- loan Myvi
-loan bank
so that aku leh berenti keje dengan senang hati (berenti keje? apakah?...)


2. tolong mak ayah aku setel utang piutang depa 
(kalau ada, aku pun xtau hahaha) tapi rasanya xdak kot...

3. beli umah cash sebijik, bg sewa.

4. belikan En Ahmad enpon baru 
(ala2 hadiah kat dia la.. asik dia ja belikan aku)
pastu belikan aku jugak enset idaman aku wee~
 
 5. invest balance duit kat tempat yang dijamin untung n halal
5-Agak-agak camner cara nak dapat duit banyak camni kat dunia reality
-masuk reality TV show
-Masuk peraduan Power Root
-Main saham
-ngorat Paris Hilton!


~jom klik sini~

6 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on May 07, 2010 said...

hehe...

sy pun if ada duit bnyk...perkara yg pertama..nk clearkan semua hutang piutang dulu..

thn boleh hidup dgn senang... :)

siti nurkhijah on May 07, 2010 said...

ngorat paris hilton???
hang mana dia layan.. tp klu hang bagi green light kat erry mungkin paris tu layan kot...hahaha

P/s-kalau berjaya strategi tu jgn lupa aku pulak..

✿ shuhada on May 07, 2010 said...

nabilah_2908: ye kan? rasa ringan beban tau klu utang2 setel..

hai... bilala nk dpt 2 juta????

✿ shuhada on May 07, 2010 said...

siti nurkhijah: aik... berani coba?

aku xbg la eri, aku huluQ afiQ.. hahaha

ARC™ on May 07, 2010 said...

uii banyaknye loannnn
akak blanje ar saye g parissss

✿ shuhada on May 07, 2010 said...

ARC™: hahaha blanje akak g NZ dulu. gile berangan nk g sana since LOTR tau!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog