Tuesday, May 4, 2010

Lisa Surihani dah melampau!

ng0meL by ummi
salam ✿. 

Rata-rata cerita kisah Lisa Surihani. Aku pun ada cerita nak kongsi ngan korang semua. Geramm betul aku ngan si cantik manis senyum menawan, jelingan mengancam neh.

Ada ke patut... sebok berdating sampai lupa tanggungjawab! Ish.. aku ni kalau pasal lain aku boleh la cool sikit, tapi kalau bab anak... sensitip, ok.


Eh, jap. jap. Lisa Surihani ada anak ke? Siapa? Dengan siapa? Sapa bapak budak tu?

Hahaha... korang dah dapat agak belum? Mestila cerita Adamaya kat TV3 tu. Rasanya Lisa Surihani kalau belakon, xdela sampai nak macam tu kan? kan? Belakon marah anak pun macam xjadik je.. hehe Jangan mare.. tapi aku hangin juge time dia lupa amek anak kat nursery. Sian kan biar anak tertunggu-tunggu macam tu.. Tengok kawan-kawan lepas sorang-sorang mama atau ayah masing-masing datang amek, tinggal dia sorang je, kan? kan? Sedih.. dah la comey.. huh!

Ok lah, saje nak kontroversi dah lama tak muncul entry baru. Ni ala-ala come back aku la ni. Wee~ Selamat enjoy tengok cite tu..
(◕‿◕)
~me think, me write~

6 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on May 04, 2010 said...

Hehehe...sy pun geram gak kak tgk...hehe..

hor r u...lama dh akk menyepi.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE

Cik Kuntom Closet on May 04, 2010 said...

salam ziarah =)

ika honey bunny on May 04, 2010 said...

betol2.. geram betol ngan maya tu. huh! hehe tibe emo jugak.

Mr Kamikaze on May 04, 2010 said...

Tekejut wa...ingat apa yg hangat...wa pun minat gak tgok adamaya nie...

ARC™ on May 05, 2010 said...

dimanamanapunceritapasaladamayaapakahduniainihahahhaa

A D I A on May 05, 2010 said...

hehe geram gak tgk LS semalam, siap kena tangkap berduan lagi dgn Dani. baik sungguh hubby dia eh leh sabar lagi.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog