Friday, May 14, 2010

I need a break!

ng0meL by ummi
salam. 

Merujuk kepada entry aku yang INI, aku dengan rasminya nak berehat blogging jap. 
Kena rehat wooo. Penat badan aku bila makan, rehat and tido tak cukup dah sampai limit dah ni. Anak-anak, rumah and suami pun dah terabai dah. Sian kan? Aku dah all out seminggu ni untuk kerja ofis, pasni nak rehat betul2 pula.

Apa kaitan dengan blogging? Yela... aku kan kerja, so blogging ni  time malam baru aku boleh layan. Tapi sekarang time malam pun aku amek untuk kerja, mana nak layan anak-anak lagi, maka dengan itu terpaksa lah aku hold aktiviti blogging jap.

Tapi don't wori, aku dah prepare entry2 schedule cuma aktiviti blogwalking je aku kena stop. So kalau datang jengok, jangan lupe tinggalkan jejak so that nanti bila everything dah stabil balik, I leh jengok2 korang pulak.

Till then, enjoy my next entry!
~jom klik sini~

3 lagi tambah ng0meL:

cik panadol on May 14, 2010 said...

sis, come back soon with lots of good story ek...

nabilah_2908 on May 14, 2010 said...

ok..take care kak... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

Call T on May 16, 2010 said...

aku baru lepas berehat minggu lepas...sekarang ni kembali bertugas huhu

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog