Saturday, May 8, 2010

contest senyuman paling menawan

ng0meL by ummi
salam. 

Lame gile tak join contest, dah ala-ala nak bersara dah ni.. Tapi disebabkan contest ni agak spesial special sebab main tag-tag pulak, maka dengan rendah diri aku join juge kontest ni, ok! Ni sebab si Aiza Lady Monster la tag ai ni.. hehehe. Tahu je dia senyum I menawan! Titik.

Here goes the syarat-syarat:
1: contest nie terbuka tuk semua peringkat umur. --> harusla I layak, ok.
2: 1 gambar je ( GAMBAR ANDA) --> seTt
3: gambar mestilah senyum yang memang ikhlas --> macammana eyk senyum xikhlas? *wink wink
4: gambar BERSEORANGAN --> errr.. judge la eh..
5: mestilah menjadi follower miss chentazetty --> siappp
6: sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada miss chentazetty --> dah siap
7: tag kan kawan2 anda minimum 4org.. make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag --> beress
8: tarikh penyertaan tutup pada  20 Mei 2010 --> hah, sapa yg kena tag... buat tugasan anda pas komen


N here's my presentation..
*sila abaikan amoi kat belakang tu. I xde intension langsung nak amek gambar dia. huk.

Orang yang I nak tag is...
1. my sista - umme
2. my kazen - siti nurkhijah
3. my fren - lynn
4. my blog fren - nabilah_2908
5. my sis's bff - nana spek

Dan ini pula sticky pic utk contest ni..

 
 
~jom klik sini~

11 lagi tambah ng0meL:

Aiza on May 08, 2010 said...

kehkehkeh.. suka taw.. macehh buat..

ibu_Arifa on May 08, 2010 said...

manisnyer senyuman mu ittew..
good luck :)

ayunaufal on May 09, 2010 said...

alamak..manisnya senyuman..

✿ shuhada on May 09, 2010 said...

aiza: sama2, dear!
ibu_Arifa: TQ!
ayunaufal: hehehe.

ARC™ on May 09, 2010 said...

senyuman ibu hehehhehe

shuhada on May 09, 2010 said...

ARC™: hmmmm.

Long Haffiz Long Hassan on May 10, 2010 said...

uisyh..memamg menawan tul senyuman tu..cm awet muda..ehe

✿ shuhada on May 10, 2010 said...

Long Haffiz Long Hassan : awet muda? haha tu yg nk dengar tu!

nabilah_2908 on May 10, 2010 said...

erm..if buat tag ni..means sec. automatic kita join contest ni la eh..?

siti nurkhijah on May 11, 2010 said...

kena godek2 cari gambo aku yg paling menawan diantara yg menawan la yer..sbb aku mmg menawan kan???? hahahaha..

✿ shuhada on May 12, 2010 said...

nabilah_2908: rasanya gitula tp kita kena juge g bgtau link kat blog chentazetty tu.

siti nurkhijah: haha pasai tu la aku tag hang. tp jgn lambat sgt, tarikh tutup 20hb tau!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog