Wednesday, May 12, 2010

Aaya Cahaya Yaa!

ng0meL by ummi
salam.
~schedule post~

Lama sudah aku break tengok cite favourite aku. Harini aku layan balik sebab mata gile weh tak ngantuk. Eh tak. Tipu la kan tak ngantuk langsung. Ngantuk sikit tapi sebab dah belasah 1 mug nescafe Old Town White Cofee, mana nak ngantuknya. T______T.

Tengok jam sikit.. 

Apa aku buat sampai kena minum 1 mug nescafe Old Town White Cofee and stay sampai jam ni?

*tak perlu nak besarkan okeh, ni rahsia kerajaan!*

Haa... aku tengah dok kire2 rahsia kerajaan ni. Projek juta2... haha suspen jek. Mana ada.. nama pun rahsia kan? kan? Before this aku wat report je, amek je angka yang diorang kasik and aku compilekan jadi laporan peringkat kementerian. Sekarang aku wat waran (jangan tanya menatang apa tu), kena kire2 duit orang pulak. Tapi hahaha aku tukang kire je la, kan. Takat type2 angka tambah 5,6 kosong kat belakang tu je la. Fenin juga keje ni sebab aku dok merangkak lagi. Orang boleh siap kat opis, aku sampai wak balik umah haha. 

Dah siap keje, sambil minum air! Tu yang layan sinetron tu. Sambil-sambil tu afiQ nak susu pulak. Kakak pun bangun nak 'shi-shi' la, nak air la, nak susu la. Sedar2 dah jam 4 lebih. Baju tak iron lagi. Tup tap tup tap, dah masuk subuh pulak. Nampaknya tak tido la harini yek?

Ok, nak sambung 'wayang' balik. Dadaa...




~jom klik sini~

4 lagi tambah ng0meL:

ARC™ on May 12, 2010 said...

slamat bekerja ahkakkk

nabilah_2908 on May 12, 2010 said...

la..kesiannya sampai tk tido...

hrumm...lain kali jgn la bawa balik kerja kt umh kak..even bnyk mcm mn sekali pun.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

✿ shuhada on May 14, 2010 said...

ARC™: makasihhhh

✿ shuhada on May 14, 2010 said...

nabilah_2908: dh try tp xleh juge sbb esoknya keje lain dtg pula. so keje haritu kena siapkan juge so that xkelam kabut nanti.

bw balik sbb xleh stayback kat ofis huhuk.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog