Friday, April 23, 2010

sanggup penat berjalan semata nak cari duit lebih

ng0meL by ummi
salam. 

Berjalan a.k.a blogwalking. Sakit belakang dowh. Tapi hepi jek tgk traffic naik mencanak (canak?). 

Duit lebih a.k.a tabung Nuffnang. Alhamdulillah... rezeki tak datang bergolek, ingat tu.

 
Tu je nak cakap. Sok cite lain, ok. Pis!


(◕‿◕)



~me think, me write~

8 lagi tambah ng0meL:

budakhitam on April 23, 2010 said...

all the best...duit untuk blog bukan blog untuk duit

AISHA SAAD on April 23, 2010 said...

tak paham ouhh. tarfikk tuh benda ape??
adehhh.

sokonggg. duit untok belog, bukan blog untokk duit. hehe

Sylarius on April 23, 2010 said...

Nak tanya, Nuffnang ni kira macam mana? Just blog page kena view jer duit bole masuk ker kena klik-klik baru duit masuk?

siti nurkhijah on April 23, 2010 said...

best arr... ni pun iklan atas bawah kiri kanan...aku klik la HP tu..tlg menabung tuk hang

✿ shuhada on April 24, 2010 said...

budakhitam: tq. seharusnya mcm tu la

✿ shuhada on April 24, 2010 said...

AISHA SAAD: trafik tu bila ramai org yg dtg ke blog kita seterusnya bg possiblity utk dptkan earning lebih utk tuan blog juge.

✿ shuhada on April 24, 2010 said...

Sylarius: depends pada Nuffnang xtually, tp basically dua2 cara pun boleh dpt duit.

✿ shuhada on April 24, 2010 said...

siti nurkhijah: TQ2.. nanti aku g kelik sana pulak k

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog