Monday, April 12, 2010

ragam anak lelaki

ng0meL by ummi
Salam ✿.

Lama aku tak update blog. Kali ni nak sangat aku share perilaku ragam anak lelaki aku yang sorang ni. Check this out!

*Suka sangat masuk dalam bakul / kotak*

*skill memanjat yang sangat buat aku nak gugur jantung. Tengok, no hands, ok!*

*Ni lagi satu... buang barang kat LUAR balkoni. Diingatkan rumah aku di tingkat 12, ok*

*Terbaru, dia berani campak barang kesayangan dia- hp FisherPrice- yg sebenarnya hadiah besday Kakak dia dulu*

*Ini lagi tindakan berani betul, bukan setakat panjat rak TV, tapi dengan TV sekali dia panjat, ok*

Itula ragam afiQ... sejak confirm akan dapat adik baby, perangai dia makin menjadi. Sighs..


(◕‿◕)



~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on April 12, 2010 said...

aktif betul afiq ni..

wah nk dpt baby lagi eh...dh bape bulan sis..?

Wan Anis Sorfina on April 12, 2010 said...

wow!

Aiza on April 16, 2010 said...

alolololololo.. sumilnyaaa.. suka sgt.. nak dapat baby baru dah eyh ? tahniah ! hee

Long Haffiz Long Hassan on April 20, 2010 said...

uisyh2..ganasnya anak anda

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog