Friday, April 23, 2010

lelaki obses dengan cinta atau perempuan?

ng0meL by ummi
salam. 

Baru je tengok cite ni pun. Suke sebab ada Lisa Surihani. And suke love story yang kiut-kiut ni. 


Dah ramai orang buat review cite ni. Aku je yang lambat ... banyak. Tak peduli, nak cite gak kat sini. Tapi bukan nak wat review coz sapala aku nak cite crite orang, kan.

Petang semalam bila layan, rasa cam boring pulak. Agaknye sebab dalam masa yang sama aku layan sinetron Cahaya yang pada pendapat aku lagi best kot? Tapi yang sure, aku boring cite orang obses sangat bab cinta-cinta sampai sanggup nak harm orang lain, sanggup nak susahkan orang lain, kadang-kadang diri sendiri pun sanggup susah payah demi cinta. Jadi boring pulak makna C.I.N.T.A tu kan? Tapi bila fikir balik.. lelaki-lelaki dalam cite ni obses kat cinta atau si perempuan? Hmmm..

Hakikatnya, mungkin tu la kenyataan manusia ni. Kalau dah ilmu kurang, gitula... Tapi apa pun, semua crite2 cinta ni samaada hanya cerita semata ataupun ada berlaku di luar sana, berpada-pada la..


(◕‿◕)



~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

fazemy on April 23, 2010 said...

Tapi citer mcm ni wujud kat dunia nyata. Mereka mengejar cinta yg dah pergi..cinta yg ada tak dihargai. sedih.

ummi maisarah on April 24, 2010 said...

suka cita nie..ari2 6.30 sharp mesti dh standby depan tv....

ha'ah...kalo obses sgt pon susah kan...

✿ shuhada on April 24, 2010 said...

fazemy: betul kan? hadeh.. tapi tu la yg dikatakan kena berpada, jgn sampai padah.

✿ shuhada on April 24, 2010 said...

ummi maisarah: tgk jgn xtgk..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog