Thursday, April 8, 2010

jom visit Pusat Sains Negara sempena Kidz Month

ng0meL by ummi
salam ✿.

Oleh kerana aku sakit tekak, maka entry ini hanyalah berbaur gambaran semata. 
Ha.. 'A picture speaks a thousand words.' Enjoy!


*timetable program 4 this month*
 *the PSN activities 4 the whole year!*
 *us and acu at the PSN*

*My happy children*

p/s: kredit to Pusat Sains Negara

(◕‿◕)




~me think, me write~

7 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on April 09, 2010 said...

hmm..mesti seronok anak2 akk tu kan.. ;)

kesian dia sakit tekak..rajin2 la makan ubt..get well soon.. :)

✿ shuhada on April 09, 2010 said...

nabilah_2908: hapi sgt tp kitorang mak ayah yg xlrt nk kejar2.

hehe... sakit ada makna tu.. pis!

siti nurkhijah on April 09, 2010 said...

bulan 4 ni ja la ada kids month tu...tapi bulan lain pun best jugak kan???? nanti cuti leh bawa budak2 ni...

✿ shuhada on April 09, 2010 said...

ijah: tgk kat jadual tu mmg best pun tiap2 bulan. klu nk dekat, kt kedah ada satu cwgn PSN baru bukak, leh p tgk.

Nurul Harun on April 10, 2010 said...

get well soon , akak :)

✿ shuhada on April 11, 2010 said...

Nurul Harun: TQ dear, getting better now.

siti nurkhijah on April 12, 2010 said...

PSN tu apa?? dok pikiaq2 tak dapat teka jugak..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog