Tuesday, April 27, 2010

high heels vs ultraman

ng0meL by ummi
.salam.


Memang perempuan tak boleh lari eyy dari high heels? Apa polak kaitannya dengan Ultraman? Ultraman pakai high heels?


Si Kakak ni.. semenjak dua menjak ni asik nak high heels je. Risau jugak especially dia masih kecik, tak nak biasakan dengan high heels ni. Tapi rasanya biasala kan girl baya Kakak memang akan suke dengan high heels ni. Agaknya diorang nampak woman with high heels ni cantik sangat kot? Hehehe. Tu yang sebok je nak high heeels. Zaman aku kecik-kecik dulu harapkan terai (try) mak punye la, nak mintak pun tak berani. Tapi anak sekarang.. apa je berkenan, sebut je. Itu tak kire berapa jam nak tunggu dia try semua high heels yang jual kat Jusco semalam. Seb baik xde saiz.. Risau aku tengok.

*cantik pula si Suri Cruise ni pakai high heels, kan?*

Walaupun hati nak sangat high heels, tapi kat mulut lagi banyak sebut Ultraman. Sebelum ni dia tahu Ultraman Max, Cosmos, The Next, Dyna je. Bila aku tunjukkan cd Ultraman Taro and Ultraman Seven.. kegilaan dia pada Ultraman menjadi-jadi. Tak sabar nak balik umah nak aku search those Ultramans kat you-tube!

*Percayalah kalau dia tengok gambar ni... alamat tido tak lena, mandi tak basah la dia!*

Haduh.. Kakak...Kakak...
(◕‿◕)
~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on April 27, 2010 said...

hehe...myb pd dia...heel tu cantik..otomen tu hensem..hehe.. ;)

A D I A on April 27, 2010 said...

kita kecik2 suka pakai heels sebab paling katik antara rakan2 sebaya *nanges*

nasib bila dah besar kira tinggi hehe.

gooseberries on April 27, 2010 said...

heheh.. mcm anak buah kita gak.. =))

ctnurkhijah on April 27, 2010 said...

kasut tumit tinggi VS atomen..
hehehe..heran plak aku awat dia suka atomen tak cam gegirl yg len..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog