Friday, April 16, 2010

aku tak pandai ke atau memang dia macam tu?

ng0meL by ummi
salam.

Cehh. Dah pandai pulak aku tulis tajuk entry panjang-panjang macam tu ye

Aku nak kabo. Aku dah join MyLook.


Aku tak kesah sangat bab duit2 neh, sebab tu aku takde taruk kat blog or FB aku. Aku join sebab aku sangat suke nak mintak khidmat search engine untuk bagi aku apa yang aku nak kat internet neh. Dah join seminggu lepas ke 2 minggu lepas, baru semalam aku nak guna. Mana tau.. kot-kot memang indah kabar dan rupa, nak celen uncle google yang dah tua kerepot.. aku try test la. Hmph.. aik? macammana kalau aku nak search image? Ke.. aku yang tak pandai nak guna? Hehehe... aku bukak tab baru, carik juge uncle google aku tu. Nah... inilah yag aku panggil search engine... dak gitu, semua?





(◕‿◕)




~me think, me write~

10 lagi tambah ng0meL:

siti nurkhijah on April 16, 2010 said...

aku join pun takat nak kumpul duit je tp tak banyak2 jugak..
hasil carian dia pun tak banyak cam google.. aku tetap guna google untuk apa2 pun..

lari topik skit..
tolong la, cam na nak join GB kena daftar ka?

✿ shuhada on April 16, 2010 said...

siti nurkijah: maybe sbb dia baru lg kot. uncle google jugak yg best!

GB? daftar pakai emel FB ja. sonang by 2. hehe

nasikputeh on April 16, 2010 said...

mylook tu memang xde ape sangat. sebab tu lah dia nak bagi duit bg org ramai join. pdhal ape pon susa nk carik.

nabilah_2908 on April 16, 2010 said...

sy pernh gak try...tu pun sekali jer..dpt la dlm bape sen..pas tu dh tak buka lagi smpai sekrang.. ;)

KaiZeN SHiNoBi on April 16, 2010 said...

bleh tahan la... sy dah dapat 300++ dollars dah, (o.O)y search? hmm... x segempak google r.. tapi bleh r..

rasenye masih baru lagim sebab baru heboh 2-3 minggu lepas.. mse sy join tuh pon counter meter masih yg ke 19,000 something kot.

owh ya nak tanya ckit bytheway...

orang sabah ke?

"GB? daftar pakai emel FB ja. sonang by 2."

salunye senang by 2 tuh dah lma x dngar woo... (o.O)y

http://kai2en.blogspot.com

✿ shuhada on April 16, 2010 said...

nasikputeh: yelah, agaknya baru lg kan.

✿ shuhada on April 16, 2010 said...

nabilah_2908: heheh. harap2 bukan sbb duit ye, tp sbb mmg nk carik elmu n bahan pun kan.

✿ shuhada on April 16, 2010 said...

KaiZeN SHiNoBi: Wahh! 300++ dollars to banyak la tu!

hehe mcm org sabah ke? jauh sangat tu... kita kn 1 malaysia, ckp dialek apa pun, jnji orang faham, kan?

ARC™ on April 16, 2010 said...

dwet da banyak da tp xreti nak cashout kekkee

✿ shuhada on April 17, 2010 said...

ARC™: ye ye oo je. klu mcm tu, meh sini nk tolong hehehe.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog