Wednesday, March 17, 2010

Tolong baca kalau anda YAKIN anda cantik; Nak bagi Award ni.

ng0meL by ummi
salam ✿.

As usual, masa blogwalking disamping balas kunjungan fellow frens  kat cbox aku, sampai la kat blog Cik Kasih ni.  Waaa, terharu biru sangat  rasanya bila dianugerahkan award yang baekk punya oleh Cik Kasih  untuk blog somel lomel ni. Tenkiu-tenkiu Cik Kasih ku sayang.. ngeh3~

 
* rasanya blog aku beautiful ke.. aku blogger beautiful? Wink Wink!*

Untuk amek award ni, kena usaha sikit.. ada syarat-syaratnya, ok.

1. Thank & link the person that gave you the award.
 --> Tenkiu Kasih. I Kasih U balik, ok.

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

--> ailyl, fatin, IeRa, syazni,ikahoneybunny, ...
sori la. aku xleh la nak senaraikan sampai 15.. so far banyak ni dulu la eyh. nanti aku update lagi. Bukan senang ok nak bg award kat orang neh.

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
--> jap lagi aku bgtau depa, ok

4. State 7 things about yourself.
--> taraaaa...
1. Dah kawen; ada sepasang anak yang somel *macam aku
2. Pendiam; tp tatau pasaipa cekgu sekolah dulu cakap aku ni talkative. *Weee~ apakah?
3. Malas nak bangun kalau dah duduk. Tak reti duduk kalau dah bangun *any komen?
4. Keje makan gaji; tp sangat teringin nak keje sendiri sbb leh luang masa utk anak-anak dan blog *hehehe
5. Suke bau rumput yang baru kena potong & pokok selepas hujan *nyaman, ok
6. Suke wat kraf tapi xdok masa lor *sedih
7. Underweight; sangat nak berisi *tulun bg petua, sikit



    (◕‿◕)




    ~me think, me write~

    8 lagi tambah ng0meL:

    nabilah_2908 on March 17, 2010 said...

    tahniah.... ;)

    ika honey bunny on March 17, 2010 said...

    waaahhhh. bestnyeee... hihihik.. terharu saya dapat award ni.. thank you akak.. :P

    ✿ shuhada on March 17, 2010 said...

    nabilah_2908: makasih.. aiseyh, rasa cam nak tag nabilah jugak la.. alalalala~

    ARC™ on March 17, 2010 said...

    boooooooo ngaku anak die comel cm die hahahhaa
    muke suami xcomel ke/ =P

    ✿ shuhada on March 17, 2010 said...

    ika honey bunny: Blog Ika cam layak dapat kan? kan? cepat ngaku!

    ✿ shuhada on March 17, 2010 said...

    ARC™: dia comel sikit je, akak comel dabel tripel dia.

    nk ikutkan antara kami be-4, akak yg paling comeL.. tak caya tanya ank akak wee~

    p/s: comel jugak la si Koko tu..

    FaTiN on March 17, 2010 said...

    hoyehh. satu hari dapat 2 awards *suka suka*

    TQ
    =)

    ✿ shuhada on March 18, 2010 said...

    FaTiN: klu mcm tu.. konfem cantik, kan? kan?

    Post a Comment

    ~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    .:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog