Tuesday, March 23, 2010

should i or should i not IGNORE them?

ng0meL by ummi
salam ✿.

Ish ish ish.. camno ni? Senarai friend request  FB aku dah makin ramai. Nak accept.. aku trasa cam tak berapa nak kenal pun. Dah habis perah otak dah ni.. tak ingat2 jugak. Ada yang letak gambar tasik la, gunung la, kumbang la..  camno aku nak kenal? Ish ish ish. Yang hantar gambar senyum manis pula.. gambar anak masing-masing.. ada gak anak buah! Haduh.. kenalkah aku?

Untuk tidak menghampakan, nak tolong jugak *sebab dah request kan, aku klik la gambo, baca info.. haduh, semua tak berkenaan pun.. dah la sekolah lain, kampung lain, makanan kegemaran lain.. camno nak tolong lagi? nak ignore ke hah? adoyai.. ada juga yang gambar senyum manis tu yang aku tak tahan nak klik ignore tu. tak sampai hati pulak, ok.


Tapi.. aku nyampah TAK suke gemar la kalau senarai request aku pun panjang.. kurang-kurang pun banyak kat other request tu. Bukan tu ja, kalau aku dah accept pula.. bukannya aku kenal sangat diorang neh.. nanti penuh, sarat pula page ciput aku ni dengan cite diorang dok main game la.. wat kuiz la.. Kalau berkenaan, boleh aku join sekaki *at least untuk aku klik like ke.. ok gak, kan? Guano?

So, aku tanyala Pokcik-Serba-Tau Mr Google.. dia bagi website NEH. Wee~ *Aku copy-paste sikit ye..




  • If your friend denied your friend request, try sending a message instead of simply trying to add them again.



  • Facebook can automatically pull names from your address book to send multiple friend requests at the same time. Each friend will receive the same request as if you added him or her manually.



  • If you do not want to receive friend requests from complete strangers, you should change your privacy settings to allow only certain networks to find you in search results.



  • If your friend denies your request, you will not be given any notice.
Ok, so after this, kalau nak request aku jadik kawan, kalau tak guna nama or gambar yang betul, minta tolong sesangat at least taip la mesej sikit.. kalau kawan aku, kompon aku add punye, ok! Pis!

p/s: nak lagi clear, sila KLIK SINI.



(◕‿◕)





~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

Miss Q on March 24, 2010 said...

oh sentap.. sentap..

✿ shuhada on March 24, 2010 said...

Miss Q: hehe siapa makan cili...

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog