Monday, March 8, 2010

✿ Kisah AfiQ

ng0meL by ummi
salam ✿.

Cerita terkini Mr AfiQ son.. dia tengah nyenyak tido.. Sian dia dapat selsema and batuk pula makin teruk. Aritu ingat cam ok2 sebab pagi je dia batuk tapi bila masuk siang sampai ke malam.. ok pulak. Demam pun tak dak, aktif juge macam biasa. Hmm.. tapi malam ni teruk pula batuk dia. Terus bawa g kelinik.
Lepas bagi ubat tadi, dia muntah sikit, then dia terus tido je lepas tu and nyenyak betul. Agaknya memang dah penat sangat kot. Hope afiQ cepat la baik.. 

Owh, gambar kat atas? Gambar tu tak le latest sangat tapi dalam early March juga. Tu dua 'port' dia hehe. Satu kat dalam almari dapur, satu lagi kat bilik Kakak, celah2 rak buku. Kalau masak kat dapur, dia akan datang buka almari tu and godek2 dalam tu. last-last, duduk je kat situ hehe. Kalau tak layan dia, sebok layan Kakak pula, carik2 tengok senyap je celah tu. Sekarang aku dah alihkan rak tu bagi takde tempat dia nak sembunyi. Risau juge cari2, panggil2 takde jawapan.

Hmm.. tu la yang sempat nak story kisah AfiQ ni. Nanti kisah Kakak pula, ok. Nak tido, mata dah pedih.. nite nite. (^.~)


(◕‿◕)




~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog