Friday, March 26, 2010

hasil kerjatangan kakak at school

ng0meL by ummi
salam ✿.

Dah lama aku nak snap pics hasil kerjatangan Kakak kat School dia tapi asek tak sempat je. Yela.. hantar dia pun dah kelam kabut nak kejo punch card aku pulak. Time amek.. dah berebut nak balik cepat sebab nak keja lunch our pulak. Bila ada time pulak, enpon tertinggal dalam kete.

Tapi this time.. aku berjaya juge snap 1 pic. So far aku nampak dia dah improve banyak. Hmm.. jom tengok!


*Kakak punya yang tengah2, baris second*

*closed up hasil kerjatangan Kakak*

 *ni juge hasil kerjatangan Kakak at school yang teacher bg bawa balik*

Owh..owh.. tengok semua ni buat aku senyum xberenti ok. Bangga bila anak sendiri wat sumtin yang somel macam ni... huk huk huk. Hepi.. wink!



(◕‿◕)



~me think, me write~

3 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on March 26, 2010 said...

hehehe..krtf gak kakak ni..anggur tu bewarna warni..kebanyakkan budak sure colurkan anggur tu 1 colour je.. ;)

✿ shuhada on March 26, 2010 said...

nabilah_2908: hmm dia memang suka guna semua kaler yang ada depan mata pun.. (^.~)

siti nurkhijah on March 29, 2010 said...

cantik2.. naufal tak pandai wat camtu..habih semua dia conteng2 tak bagi org pegang tangan dia pulak..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog