Friday, March 12, 2010

happy birthday my dear En Ahmad

ng0meL by ummi
salam ✿.

 *ihsan Mr Google*

12 Mac. Tarikh lahir En Ahmad. Sapa En Ahmad? My lovely husband la. Jap g baru nak g carik something kat dia. Semoga panjang umo and murah rezeki. Saaayang dia sebab without him, it's quite hard for me nak go on dengan life zaman sekarang ni. Semoga terus jadi sumber inspirasi dan rujukan yang paaaling best.

Again, Happy Birthday! (hehe taknak tulis panjang-panjang sebab En Ahmad tak baca pun blog ni ngeh3)




(◕‿◕)



~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

siti nurkhijah on March 12, 2010 said...

ingat gambaq tu ang sambut besday erry 12mlm tadi lam gelap...

hadiah apa tu????

hepy besday erry...... yg ke brapa?

Aiza on March 12, 2010 said...

kikik.. epy bday buat encik ahmad (even tak knl) mga mnjadik suami yg baik kpd akk shuhada (penghargaan neh) n jadik ayah yg baik buat anak2.. aminnn

✿ shuhada on March 12, 2010 said...

ijah: hadiah? alamak! terlupa p beli tadi! hehe nanti ajak dia la senang sikit.

✿ shuhada on March 12, 2010 said...

aiza: TQ2, doa tu penting wee~

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog