Friday, March 26, 2010

dapat hadiah spesel dari London

ng0meL by ummi
salam ✿.

Aku memang dah lama mengikuti blog Coretan Perantau neh. Sejak first time jengok situ, terus melekat. Tiap hari mesti nak tau apa lagi cite Londoners neh. Bagi aku, tulisan dia jujur..

Ok.. ni just nak share, si mamat Long Haffiz ni dah buatkan aku *aitt.. bukan aku je, ramai lagi yang dapat.. satu award special untuk menghargai kami-kami yang selalu dok nyebok godek-godek blog dia dah penuhkan shotbox dia hehe..
Tenkiu2, bro. Selamat naik kapal terbang, selamat sampai Malaysia, ok. N hope cemerlang dengan stadi. Don't wory, ramai yang doakan ko kat sini.. Ada betul?
So, ni aku pastekan award yang spesel dari London tu. Nice kan? Dia wat sendiri woo...


(◕‿◕)



~me think, me write~

5 lagi tambah ng0meL:

Anak Jambi on March 27, 2010 said...

nice info..............

ARC™ on March 27, 2010 said...

kak oi, saye malas nak amek lg award2 tu. Hehe tp xnak bg reason. Sangat harsh

Long Haffiz Long Hassan on March 27, 2010 said...

uisyh..lawa lah award nie..saper reka eh?ahalz..

nabilah_2908 on March 27, 2010 said...

hmm...blog long hafiz tu memang best.. sy pun selalu singgah kt sana..tp biasanya lebih suka jadi silent reader... :)

Yuni Aisyah on March 27, 2010 said...

yer..same la kite sll gak singgah blog tu..blog adik perantau best..=P

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog