Wednesday, March 3, 2010

✿ At last.. dapat juge aku online dari rumah..

ng0meL by ummi
salam ✿.


Hahaha... dah lama sangat aku dok merungut bila line internet nak pasang nih.. dah berbulan aku tunggu tau. Dah berabuk, beranai-anai dah blog kesayangan aku neh. Kesian. Spray-spray sikit ubat anai-anai.. dah boleh hepi2 menaip. Rindu weih...
Tapi bila lama tak berblogging ni.. nak start balik dengan idea yang menawan kalbu adalah susah sekali, ok. So ni kira intro aku la ala-ala warming up dulu. Nak tulis apa pun tak de idea lagi neh.


By the way.. arini aku cuti. Letih sangat dowh, badan cam sakit-sakit sana sini.. kepala pun berat semacam je. Boleh imagine tak aku memang tak berenti otak ni pikir hal kerja dari ujung tahun aritu sampai la sekarang nih. Pergh.. dah ngalahkan PM pulak rasanya hehe.. So harini aku memang nak lari dari tu semua.

Tapi kan, actually bila cuti ni bukanla boleh dok diam pun kat umah kan.. Tadi pagi cam biasa g anto kakak g school dia. Balik singgah pasar g beli barang dapur. Balik umah tertido jap. Gitu gini dah pukul 12 g amek Kakak kat school pulak. Bawa dia g beli fud kat Alamanda (sebab tadi tak masak! huhu) Then anto kakak g umah baby sitter. Balik umah, harus nak tengok juge kain baju dalam bakul, atas sofa, dalam washing machine, kat penyidai.. tu tak masuk barang-barang bersepah dalam bilik mainan diorang nak kena kemas.. sementara budak-budak takde la nak tengok umah kemas sikit kan.. pendek kata.. rehat pun tak rehat, kan? kan? Yelah dah jadi bini orang, jadi mak budak-budak.. mananya nak boleh berehat kan. Jap lagi ni nak g amek budak-budak kat umah baby sitter pulok.

Mujurla En Ahmad col tadi soh cuba pasang line balik sebab rupanya Telekom kata line dah ok pun.. Bila dah pasang.. jeng3... dengan rasminya.. line streamyx kat umah aku dah leh pakai balik! yea....

* gambar ihsan Mr Google*


(◕‿◕)



~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

ARC™ on March 04, 2010 said...

sini tarak streamyx =_= hehhehe

notti netti on March 04, 2010 said...

tahniah...tahniah.....:)

zella on March 04, 2010 said...

pasni leh tulis manyak2 story hehehhe

✿ shuhada on March 04, 2010 said...

ARC: harusla tarak, pokcik. kalau tak.. ceq pun dah pindah NZ hahaha.

nett: makaseyh.

zella: mak ai, manyak tu banyak mana la eyh? hehe

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog