Tuesday, March 23, 2010

apa yang best pasal Paris Hilton?

ng0meL by ummi
salam ✿.

Tadi g Alamanda untuk amek simkad Hotlink aku *yang dah ntah ke berapa... lalu depan butik Paris Hilton. Aku memang tak lepas peluang punya jengok, tengok apa design terbaru kat butik tu. Nah, ada lagi design yang aku berkenan.

Apa? aku beli? Aku berangan nak beli? mana mampu.. even nak masuk dalam list wanted aku pun aku tak sampai hati. Mau kopak poket En Ahmad.. weee~. Just.. aku suka. Suka tengok.

The truth is, aku kagum juga dengan minah Paris Hilton ni even dia termasuk golongan typical blonde woman *u know what i mean. Selain dia adalah pewaris Grandad Hilton, dia juga seorang artis yang rajin *waah ayat xboleh blah macam jwb soklan SPM lak. Rajin dia carik sumber lain untuk menyara hidup dia dengan wat benda2 yang dia minat walaupon dia tau harta Grandad Hilton tu dah boleh sara idup dia dah. Yang paling aku suke, dia ada brand dia sendiri and especially handbag dan eksesorinya, dia design sendiri. *Owh, please correct me if apa yang aku tulis ni salah.

Untuk cuci mata.. jom scroll ke bawah ye (^.~)
*website Paris Hilton- parishiltonsite.net*

*retouchbrands.com - aku suke button tu*

*one of the design*

 *another design yang aku minat*

Macam aku cakap tadi, aku SUKA TENGOK je. Aku paling suke button dia tu. Classic and stylish. 

Tapi the truth is, aku ni jenis yang tak pakai handbag. Mesti cam tak percaya, kan? Betul.. yang aku ada pun bendalah ni.. yang aku bawa ke hulu ke hilir and semua benda dari mykad aku, mykid anak-anak, lesen.. semua kad2 and handphone.. aku blasah boh lam tu. Jom zoom apakebenda tu..

*ini barang aku punye kesayangan*

Dan ia adalah dari brand Le Sport Sac. Aku suke sebab cam somel je. Tak caya.. cuba klik untuk view patern and corak fabrik dia.. Rambang mata, ok. Somel kan?




(◕‿◕)




~me think, me write~

8 lagi tambah ng0meL:

fazemy on March 23, 2010 said...

Org kaya ada modal sng je bukak bisnes..dah kaya bertambah2 kaya biarpun sel otak tdk bape nak berkembang. haha. Tp suka jugak dgn dia ni. Satu sbb dia natural tak plstik2..prangai mahupun tuttt kecik dia tuh..smua ori. Then dia suka pink...cumel.

✿ shuhada on March 23, 2010 said...

fazemy: hope org kita ni pun cuba la jadikan yg baik tu sebagai ikutan..

siti nurkhijah on March 23, 2010 said...

keturunan ni.. otak bisnes..

✿ shuhada on March 23, 2010 said...

ijah: haha jadi aku ni keturunan cekgu la no..

Nurul Harun on March 23, 2010 said...

eh, nurul x bape minat dia, tatahu nape..hjeheheh

cik EPAL on March 23, 2010 said...

tak suka sangat paris hilton :D

✿ shuhada on March 23, 2010 said...

Nurul Harun: sis pun xbape minat sebenarnya xpecially bila tgk dia gedik2 tu masa cite BFF.

tp bila masuk bab kretip n bisnes, dia tip top!

✿ shuhada on March 23, 2010 said...

cik EPAL: i tau.. cik EPAL tak suke sbb dia gediks eyyh.. hehe. biasa la tu.. typical blonde

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog