Thursday, March 4, 2010

✿ Aku macam Sara Sidle - CSI?

ng0meL by ummi
salam ✿.

 Tu diaaaa tajuk entry! Ni aku kasi gambar pulak biar korang clear sikit sapa la si Sara Sidle ni.. ngeh3.

 

Haa.. ni aku kasi gambar close up sikit kasi lagi clear story aku neh.
 


Begini ceritanya.. tengah aku dok layan anak-anak lepas makan malam, tetiba je rasa cam ada benda kat dalam mulut ni. Aish.. takkan kulit ketam terlekat celah gigi baru nak tanggal kot? Aku ambil benda tu.. rapanya gigi aku patah! Aiseh.. gigi depan pulak tu, ok! Dah rupa aku dah iras-iras si Sara ni dah.

Hmm buat sementara waktu, aku kena kontrol senyum la jawabnya... Tapi yang syoknya, bila aku tanya Kakak sambil tunjuk gigi aku tu.. dia senyum ja and cakap... "mama senyum manissss je"... Halaaalalala... Pandai amek hati aku kan? kan? Anak Mak..

So, weekend ni nak ajak En Ahmad g dentist tampal gigi tu.. huhuhu. Lari pulak bajet..



(◕‿◕)



~me think, me write~

5 lagi tambah ng0meL:

zella on March 05, 2010 said...

buat ms ni xle senyum nmpak gigi la ye?? hehehhe

✿ shuhada on March 05, 2010 said...

zella: haha belasah jek. kalau sehari xsenyum cam pelik pula rasanya.

siti nurkhijah on March 08, 2010 said...

hang makan apa sampai patah gg tu? tul ka hang cam sara tu? tang mana?

✿ shuhada on March 08, 2010 said...

ijah: kot semangat dok tokak sepit ketam la kot. hahaha.. ada la sikit2, hang tak perasan ka? tang gg la.. hehe

siti nurkhijah on March 09, 2010 said...

aku perasan gak hang ni cam pelakon senja permai yg jadi org gaji dian p ramlee tu..lam awan dania pun ada gak aku tak tau nama dia...

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog