Wednesday, March 24, 2010

adakah anda seorang pemandu yang merbahaya? Ikuti pengakuan berani mati di bawah.

ng0meL by ummi
salam ✿.

Adakah anda seorang pemandu yang merbahaya? Wink* wink*.


Aku tak.. Aku seorang pemandu yang ayu, penuh bersopan santun dan berbudi pekerti mulia *siap praktikkan jarak dua saat, ok. Ahaha tak. tak. aku tipu. Rasanya aku tergolong dalam golongan dangerous driver... kot?.. Ikuti soal jawab di bawah:

Soklan: Siapa pernah text dalam kereta while driving? - Aku pernah!
Soklan: Siapa pernah drive sambil makan/ minum? - Aku pernah!
Soklan: Siapa pernah entertain anak kat seat belakang or passenger while driving? - Aku pernah!
Soklan: Siapa pernah baca paper/ map while driving? - Oops! sumpah aku xpernah
Soklan: Siapa pernah anak dok atas lap while driving? - Aku pernah juge. Tapi sumpah xnak wat dah
Soklan: Siapa pernah breastfeed sambil drive? - Gila aku PERNAH buat. Tapi seriously dalam keadaan yang sangat mendesak, ok. Tapi.. sumpah juge aku akan avoid selagi mampu.


Ok. Dah untuk pengakuan berani mati aku. Siapa nak buat pengakuan, sila isi borang kat bawah, ok.





(◕‿◕)






~me think, me write~

10 lagi tambah ng0meL:

ielamorry on March 24, 2010 said...

saya pernah texting while drving, call without handsfree, makan... hadui. bad habitnyaaa.
siap pakai eyeliner lagi time driving~ eh eh tapi tu time berenti kat traffic light merah la kan. haha.

nabilah_2908 on March 24, 2010 said...

hehe..nk buat pengakuan jugak... ;)

texting masa drive mmg selalu..sampai kena warning dgn abng PO..nsb baik tak kena saman..huhu..

✿ shuhada on March 24, 2010 said...

ielamorry: waaah! sempat tu. i sempat pki liptik je.. (eh, ngaku lagi)

✿ shuhada on March 24, 2010 said...

nabilah_2908: alamak. seb baik. nmpk je abg tu.. cpt2 campak hp, ok. then senyum je.

fazemy on March 24, 2010 said...

Paling kejam saya pernah buat makan nasi goreng dalam bekal je lah. Tak lebih dari itu. hehe. Dalam jemm maaa

shasha bee on March 24, 2010 said...

ehem, sya pernahtito dalam kereta, tapiii ayah yang pandu sya kat sebelah jer.. kuikuikui.

Anonymous said...

Tadi pagi saya nampak sorang lady pakai lipstik masa ambil corner kat traffic light. Mcm mana saya boleh nampak? Sebab kereta tu lintas depan mata saya.Then dia langgar sorang pedestrian and pedestrian tu mati (ok, ok that part about that pedestrian tu i bluff saja. Tapi, kalau betul, macam mana? Hmm..)

✿ shuhada on March 25, 2010 said...

fazemy: kejam! kejam! jem tu la yang kejam kan? seb baik ada bekal..

✿ shuhada on March 25, 2010 said...

shasha bee: seb baik ada tapiii. ngeh3

✿ shuhada on March 25, 2010 said...

Anonymous: waahh scary, ok!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog