Thursday, March 18, 2010

2nd HOT AIR BALOON FIESTA PUTRAJAYA 18 - 21 MARCH 2010

ng0meL by ummi
salam ✿.

On the way nak hantar afiQ, melalui opis aku.. aku perasan sumtin kat langit Putrajaya. Wahhh.. Apakah? Gila aku teruja. Seb baik aku tak langgar kete depan sebab traffic light tengah merah. Nak tau apakah dia? Jom Zoom..


2nd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta
18 March 2010 Until 21 March 2010
Watch as colourful hot air balloons float the skies of Putrajaya. Themed ' 1 World, 1 Malaysia, 1 Fiesta' this event features 23 balloonists from Belgium, USA, the Netherlands, France, Switzerland, Malaysia and Japan. 
 
 
*opis aku just at the right corner kat atas tu. Ada nampak?? jom google earth haha*
 
*events for today - 18 March 2010*

Ok untuk 1 Malaysia yang sedar akan adanya events ni kat Putrajaya.. jemput datang beramai2 ye. Even sampai Ahad, masih sempat lagi nak grab tiket bas ke, tiket teksi ke, tiket kapal terbang ke.. 


p/s: sori perantau london and ARC.. u ols g usha kat website dia je la ye..Klik SINI wee~


(◕‿◕)



~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

Sari on March 18, 2010 said...

shuhada, belon tu ble smpai ipoh x?hihi...

notti netti on March 18, 2010 said...

wahhh bestttt, jumpa kat sana:)

✿ shuhada on March 18, 2010 said...

sari: haha.. camno nak sampai, kene ikat. yang tak ikat pun leh gerak dlm 5km radius je. Tapi mmg best nampak dari bawah tau.. teringin sgt nk naik!! wee~

✿ shuhada on March 18, 2010 said...

notti netti: Insya-Allah. bawa baby skali ke?

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog