Tuesday, February 2, 2010

✿ I'm off

ng0meL by ummi
salam ✿.

Hye all~ Waahhh sejarah pulak rasanya bila lama tak blogging. Kali ni betul-betul aku tak sempat nak update blog. Ni pun sanggup balik lambat jap semata nak wat juga entry kat sini.


Weekend - busy sesangat ok dengan pindah-pindah umah ni. Mana lagi sambil nak kena juga layan budak berdua itu. So, sekarang dengan rasminya aku dah pindah umah. Dok pondok buruk saje.. ngeh3, haruss la aku tipu, kan. Mana nak jumpa pondok buruk kat Putrajaya ni? hee~ So, bila pindah memindah ni, maka tiadalah aku line untuk online sebab kat umah aku pakai streamyx.. nak kena tunggu abang telekom datang sambung line la pulak. harap-harap cepatla En Ahmad panggil diorang tu datang pasang line balik. Huhuhu...


(◕‿◕)



~me think, me write~

1 lagi tambah ng0meL:

ibunafis on February 04, 2010 said...

pindah umh baru ye,tahniah..selamat mengemas umah..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog