Wednesday, February 10, 2010

✿ Fuh fuh fuh.. datang nak cuci abuk

ng0meL by ummi
salam ✿.


Hye all. Sempat juge aku nak jengok blog at last. Lama gile, seyy. Sempat jengok je. la pon. Ada la sikit berabuk.. Banyak betul benda happened.  Tapi tu lah, kerja kena utama dulu neh. Dulu balik umah leh layan blog, layan FB.. sekarang balik umah buka laptop layan kerje opis. Huhuhu... Alhamdulillah hal 2009 dah settled. Tapi dok beratur pula untuk tahun 2010 dan 2011! Huaaaaa.....


Nak tulis entry pun dah blur... selama ni dok layan excel and numbers jek. Bila tengok alphabets.. cam pening pulak haha mana satu nak tekan. Cehh ada ke alasan cam tu? Well.. kesimpulannya biarla aku slow2 blog walking dulu, up traffic balik no. Bila dah ready semua dah clear.. baru best nak tulis entry ye. Tanak kalut-kalut coz I know, sapa yang dok follow, akan setia menunggu ye. Tunggu sat no.. Apa yang penting the quality, rite? not the Quantity.. Wee~

By the way, congrats untuk cousin aku sebab dah berjaya bukak kedai online sendiri. -Colourfulisland-  Pelan-pelan dia belajar kenal dunia blog, sampai sekarang dah leh dapat apa yang dihajatkan. Congrats, Ijah..

Juga untuk ARC.. g sambung stadi kat New Zealand.. syok je eyh g obersea sambung stadi. Teringin nak g gak.. tapi setakat Singapore la je ngeh3. Dulu time boom LOTR, memang aku berangan la nak g sana.. View dia.. pergh.. cam nak wat 1 pondok kecik je kat Shire tu. Hehe. Good Luck, Bro. Hope cepatla ko leh online kat sana eyh. Nak tanya apa best shopping kat sana? Hahaha..

~The Shire was filmed entirely in Matamata, New Zealand.~

Hmm.. apa lagi aku nak merapu? Eyhh.. sedar tak sedar.. panjang juge aku dah taip neh. Heh.. gila rindu aku nak wat entry baru.. sabar.. sabar.. Anyway.. tatau lagi bila aku nak online balik ni. Sempat2, aku jalan le kat blog u ols yang rajin up traffic aku ni eyh. Till then, sayonara. Pis!


(◕‿◕)



~me think, me write~

1 lagi tambah ng0meL:

zella on February 11, 2010 said...

slm...

pasni boleh la selalu update ye...
;)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog