Monday, January 18, 2010

✿ Terharunya aku.. tenkiu Dear Followers

ng0meL by ummi
salam ✿.

Terharu betul bukak blog arini tengok follower dah 100! Tenkiu2 my dear followers yang sudi memfollow ceq. Huhu.. Alhamdulillah berjaya capai angka cenggitu tanpa perlu ada paksaan (heh).

Wiken ni sebok betul, tak sempat nak jengah blog. Pagi semalam Mak ngan Acik sampai dari Kedah sebab nak tengok-tengok bilik sewa Acu yang Senin ni start practical kat Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Ali, Jalan Ipoh, KL (nama penuh, ok).

Tapi semalam kitorang tak pegi lagi tengok Acu tapi bawa Mak and Acik soping barang untuk Acik nak kawin bulan Jun nanti. Destinasi: Nilai 3.. kedai Thank*Q. Banyak juge la tengok diorang borong. Oklah.. kawin tu sekali seumur hidup kan.. hehe. Then, balik singgah umah Pakcik Mi kat Bukit Mahkota, dah memang dekat sangat pun dengan Nilai 3 tu dah kan.. Lagipun memang kebetulan Pakcik buat majlis cukur jambul Cucu ke-2 dia.. hehe. Alhamdulillah, dapat juge sepasang cucu untuk Pakcik and Makcik.

Harini plan gi umah Acu berjalan lancar. After breakfast kitorang pun bertolak. Ok la.. sewa bilik dok berdua untuk 5 bulan.. boleh la.. nak demand pun susah juge kan sebab tempat orang... yang penting selesa. Petang tu gerak pula ke Mid Valley. Nak beli thermos untuk Abang Din ngan Kak Ina. Diorang nak thermos macam kitorang. Sekali harga dah naik.. beli brand lain tapi tengok cam ok juge la and cheaper. Yang penting kecik, handy and senang bawa.. Soping sikit-sikit, then terus hantar Mak ngan Acik kat Pudu.

Kitotang 4 beranak balik terus ke umah. En Ahmad dah ngantuk pun. Aku pun. AfiQ ngan Kakak dan tido. Tapi sampai rumah boleh pula budak-budak ni bangun dan sangat ceria. En Ahmad naik terus tido agaknya huhuhu... oklah.. dah siap-siap cuci botol semua, layan blog jap, wat entry ni jap, Kakak dah ngadu ngantuk (tapi afiQsangat ceria, ok!).. nak naik tido lah.. sok mau kerja, ok.

Till then.. sok ada entry baru, ok. And again to my followers... THANK YOU SO MUCH! Terus la support I and rajin2 la mai klik2.. hehe..


***




~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

ARC on January 18, 2010 said...

xde gmbau ke?hak3
thanks lawat n follow

skang kamu da ade sorg lg follower =P
Kisah Profesor Yang

Ujub

✿ shuhada on January 18, 2010 said...

~ARC:
quick entry.. tak sempat nak tepek gambau.. huhuhu

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog