Friday, January 1, 2010

✿ Selamat menyambut Tahun 2010

ng0meL by ummi
salam .

2010? Aku akan masuk umo 30 tahun, ok.. tapi aku hepi jek sebab aku baru je masuk umo 29 ekeke jadi nak tunggu angka 30 tu lambat lagi le. So...hepi! (^.~)
 

Azam? Hahaha pelik kan.. dah jadi adat ke apa bila masuk tahun baru ja semua orang cakap pasal azam tahun baru. Heh, penting ke? Penting la kot bagi yang bertanya. Bagi aku.. azam ni maybe cam target la kan. yelah, life mesti ada target baru nak berjalan, kan. Hmmm...

Aku cam tanak la berazam2 ni. Just nak wat list je la kot. (^.~)

So, mula2 aku akan tambah lagi satu widget kat blog ni iaitu *cehh .: list 2010 :. Heh... so, ok la akan betambah dan berkurang *atau reject terus keh3 sepanjang tahun. Huhuhu.

By the way, aku hepi tahun 2009 even baaanyak juge benda tak hepi happened kat aku and family. Hala.. life goes on, ok. Lagipun semua yang happened dah tertulis.. tinggal kita je nak tambah2 corak. Aku redha. Aku pegang;

Allah mengubah-ubah keadaan mu,
dari sedih ke gembira,
dari sihat ke sakit,
dari miskin ke kaya,
dari terang ke gelap,
supaya engkau mengerti bahawa engkau tidak bebas
dari hukum ketentuan Nya
supaya engkau berdiri di atas landasan
Laa haula Wala Quwwata Illa Billah
(tidak ada daya untuk mengelakkan sesuatu dan tidak ada kekuatan untuk melaksanakan sesuatu, kecuali dengan pertolongan Allah Ta'ala)


~ Allah tak kejam. Dia tak menduga seseorang hamba tu kalau hamba tu tak mampu. Dan kalau Dia duga kita, maksudnya Dia sayang and nak bagi kita tambah pahala kita. Wallah hu alam ~

***
Nuff I dah bertambah. Rerajin la jengok blog I, klik klik, ok.. then bgtau la kat shotbox or comment. nanti I g klik klik balik, k! Tenkiu (^.~)




~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

ibu_arifa on January 01, 2010 said...

happy new year :)

Dj Epoi on January 01, 2010 said...

2010 tahun baru bagi kita semua...

Umur kita juga baru kan? heheheh
Dah Tuoooooooo dah...Mok Cik dan Pok Cik heheheh

Moga tahun baru membawa kegembiraan buat Shuda sekeluarga....

Doakan untuk Gua juga yer sahabat..
Satu Kejutan Yg Baru juga telah Gua lakukan untuk diri Gua...pada hari semalam!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog